Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024
  • Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024
  • Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 150152 | Förbättra ditt anfallsspel med det nya Babolat Technical Vertuo röda padelracketet från Juan Lebron, en modell i glasfiber men ändå mycket kraftfull
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron PadelRacket

Vi analyserar alla detaljer i den nya serien av padelracketar för Juan Lebrón som presenteras av Babolat 2024. Vi presenterar padelracket Technical Vertuo Juan Lebron, en mellannivåmodell som främjar spelarens anpassning eftersom den är gjord av glasfiber, ett elastiskt material som erbjuder stor spelbarhet.

På banan kännetecknas den av sin slagkraft eftersom den bibehåller en oversize diamantform kombinerad med en hög balans. Dock är det inte en teknisk racket, så vi kommer att njuta av stora känslor och bollutgång. Den har en ruggad yta på planeten samt en black eva-gummi kärna och ett anti-vibrationssystem.

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron svart och röd, egenskaper.

  • Babolat Technical Vertuo Juan Lebron presenterar en oversize diamantform med hög balans.
  • En av Juan Lebróns racketar, med exklusiv design och spelarens logotyp.
  • För att förbättra spelarens anpassning har flexibla material använts.
  • Glasfiberöverdel, ett elastiskt material som förbättrar dess spelbarhet.
  • Fantastisk känsla med kärnans black eva-gummi.
  • Ny håldistribution, vilket ökar dess prestanda på banan.
  • Du kommer knappt att märka vibrationer eller obehag vid slag tack vare vibrasorb-teknologin.
  • Ny katalog över mellannivåracketar Babolat Padel 2024.

Vem är den riktad till? Passar för mellannivåspelaren som söker lite extra kraft eftersom det är en handterlig anfallsracket, med en diamantform och hög balans, tillverkad med flexibla material för att förbättra dess spelbarhet och göra den lättare att spela med.

Varför kommer du att gilla den? För att det är en racket som du snabbt kommer att anpassa dig till. Dessutom blir den en officiell produkt av Juan Lebrón, så du kommer också att njuta av en exklusiv design i svart med röda och silverdetaljer - den är så snygg!

Läs mer om varumärket BABOLAT

Få den nya kollektionen från Babolat Padel, ett av marknadens mest framstående märken. Varje säsong presenterar de en komplett kollektion av padelracketar, skor för män och kvinnor, väskor samt högkvalitativa padelkläder så att du kan prestera på din högsta nivå.

Sedan några säsonger tillbaka har de varit en av sponsorerna för World Padel Tour, där du kan se Juan Lebrón tävla med deras produkter. Vänta inte längre och upplev de bästa känslorna på banan med Babolat - vi försäkrar dig om att du inte kommer att bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter