Babolat Technical Veron 2024
  • Babolat Technical Veron 2024
  • Babolat Technical Veron 2024

Babolat Technical Veron 2024

PVP: 2 632,80 kr
2 632,26 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Veron 150141 | Upptäck Babolat Technical Veron 2024, med kolfiber och glasfiber, ger det dig explosivitet. Känn skillnaden när du slår bollen och dominerar varje match!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Veron PadelRacket

Upptäck den spektakulära padelracketen Babolat Technical Veron 2024, en avancerad modell som lovar att revolutionera ditt spel på banan. Den smarta kombinationen av kolfiber och glasfiber på ytan, erbjuder inte bara en oöverträffad dynamisk kraft, utan också en elasticitet som underlättar varje slag, vilket möjliggör en optimerad kraftöverföring och en precision i återslagen som kommer att överraska dig.

I modellen Babolat Technical Veron har varje detalj noggrant utformats för att möta kraven från avancerade eller höga spelare. Fördelningen och storleken på hålen, tillsammans med en kärna tillverkad i ett sandwich-mode av tre olika EVA-lager, gör varje slag till en unik upplevelse. Oavsett om du utför kraftfulla eller långsammare slag, ger den styva yttre skiktet och den mjuka inre skiktet dig den slagkraft och komfort du behöver i varje situation.

Egenskaper för Babolat Technical Veron 2024 padelracket

  • Presenterar en diamantform med balans mot spetsen, idealisk för spelare som söker kraft.
  • Kombinationen av kolfiber och glasfiber ger större elasticitet, vilket underlättar ett tekniskt spel.
  • Utmärkta känslor vid beröring tack vare gummit av olika densiteter.
  • Mycket bekvämt grepp tack vare det utbytbara smarta buttcap-snöret.
  • Hjälper till att öka effekterna tack vare sin grova yta i relief.
  • Tillhör kollektionen av Babolat 2024 padelracketar.

Vem är den riktad till?

Padelracket Babolat Technical Veron 2024 är perfekt för avancerade eller höga spelare som föredrar att spela nära nätet, och som alltid söker slagkraft. Dess kraftfulla men hanterliga design passar perfekt för dem som älskar att slå hårt på bollen, och ger en exceptionell prestanda i varje match.

Varför kommer du att gilla den?

Med Babolat Technical Veron 2024, får varje slag en annan smak. Den grova finishen på racketen möjliggör att utföra omöjliga effekter som kommer att lämna dina motståndare utan svar. Dessutom kommer dess spektakulära estetik att få dig att lysa på banan, känna skillnaden i varje match. Det är dags att höja ditt spel till en ny nivå!

Upptäck mer om varumärket Babolat

Babolat är ett varumärke med en rik historia i padelvärlden och andra racket sporter. Sedan grundandet har de varit i framkant när det gäller innovation och design av högkvalitativ utrustning som hjälper spelarna att nå sin fulla potential.

Med varje modell som de lanserar på marknaden, som Babolat Technical Veron 2024, bekräftar de sitt engagemang för excellens och spelarnas tillfredsställelse. Babolat är utan tvekan ett varumärke som har lyckats kombinera tradition med modernitet, genom att erbjuda produkter som möter dagens spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber, Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter