Babolat Technical Viper 2024
  • Babolat Technical Viper 2024
  • Babolat Technical Viper 2024

Babolat Technical Viper 2024

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Viper 150138 | Kraft och precision möts i Babolat Technical Viper 2024. Upptäck padel racket som får dina skott att sticka ut på banan. Vänta inte längre och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Viper PadelRacket

Upptäck padelracket Babolat Technical Viper 2024, ett verkligt mästerverk av teknik för avancerade spelare. Med dess kolfiber vävd på ytan kommer du uppleva maximal explosivitet och precision i varje slag.

Räfflorna och den ruggiga ytan på racket låter dig ge imponerande effekter till bollen och behålla en enastående kontroll. Dessutom garanterar teknologin Powered by SMAC optimal absorption av vibrationer och ger en mjuk och bekväm känsla i varje slag. Vänta inte längre och känn skillnaden med Babolat Technical Viper 2024.

Tekniska egenskaper för Technical Viper-racket

  • Kraftracket med diamantform och högt balansläge.
  • Du kommer att uppnå utmärkta effekter tack vare 3D Spin + relief- och sandteknologin på ytan.
  • Tillverkat med toppmodern 12k kolfiberkonstruktion.
  • Långt handtagsdesign för bättre grepp med två händer.
  • Gummi med olika densiteter i kärnan för en enastående känsla.
  • En del av Babolat 2024 racketkollektionen.

För vem är det avsett?

Babolat Technical Viper är utformad för den avancerade spelaren som spelar flera gånger i veckan och har en offensiv spelstil. Den erbjuder explosiv kraft och stor precision i offensiva slag, vilket gör den perfekt för att avsluta poäng från vilken position som helst på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Babolat Technical Viper eftersom den är en av de bästa kraftrackten på marknaden. Dess innovativa design kommer att få dig att sticka ut på banan och möjliggöra kraftfulla slag utan ansträngning tack vare sin avancerade teknik. Vänta inte längre och känn skillnaden med Babolat.

Upptäck mer om varumärket Babolat

Babolat är ett ledande varumärke inom padelvärlden med en lång historia av innovation och kvalitetstillverkning av racketar. Med över XX års erfarenhet har Babolat vunnit förtroendet hos professionella spelare och entusiaster över hela världen.

Deras engagemang för avancerad teknik och enastående prestanda gör det till det perfekta valet för padelälskare. Vänta inte längre och upptäck vad Babolat kan göra för dig. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter