Babolat Fit Padel padelväska vit
  • Babolat Fit Padel padelväska vit

Babolat Fit Padel padelväska vit

PVP: 712,50 kr
602,81 kr
-16% Babolat
Babolat Fit Padel vit sportväska | Ta med allt ditt material till matcher eller till gymmet med den nya Babolat Fit Padel-väskan designad med ett rymligt huvudfack och ett mindre.

Babolat Fit Padel vit padelväska

Lämna ingenting hemma med den nya kollektionen av padelpadelrack och ryggsäckar från märket Babolat 2023 som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Inuti hittar du den nya Babolat Fit Padel-väskan, perfekt att ta med till dina padelmatcher eller till gymmet.

När det gäller dess utrymme har den en huvudficka som har kapacitet för en padelracket och för ditt material som kläder, skor eller sportaccessoarer. Dessutom har ytterligare en mindre tillkommit där du kan förvara mindre material som din mobil eller nycklar.

Fit Padel-väska i vitt, egenskaper

  • Babolat Fit Padel har designats med tekniska tyger.
  • Du kan bära den på axeln tack vare dess handtag.
  • Huvudficka där du kan förvara padelracket och ditt material.
  • Små fack för att förvara allt du vill ha nära till hands.
  • Vit design med detaljer i marinblått.
  • Ny kollektion av väskor och ryggsäckar för Babolat padel 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla tjejer som letar efter en väska där de kan transportera allt sitt material på ett ordnat sätt för att ta det till träningen eller gymmet. Dessutom, tack vare dess fack, låter den dig separera allt ditt material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en mycket användbar väska för att transportera allt bekvämt. Den har även designats i vitt med detaljer som handtagen i marinblått, en väldigt snygg kombination som du inte kommer att ha svårt att kombinera med dina sportkläder.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter