Babolat Holder Padel Lite padelväska vit
  • Babolat Holder Padel Lite padelväska vit
  • Babolat Holder Padel Lite padelväska vit

Babolat Holder Padel Lite padelväska vit

PVP: 712,50 kr
602,81 kr
-16% Babolat
Babolat Holder Padel Lite vit racketväska | Lämna ingenting hemma med den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Babolat där du kan hitta Holder Padel som har designats i svart och vitt

Babolat Holder Padel Lite vit padelväska

Byt ut din gamla padelracketväska mot en ny från märket Babolat som du redan har tillgänglig i vår padelbutik online. Upptäck den nya Padel Lite-hållaren som tack vare sina justerbara handtag kan bära den för hand i form av en väska för att göra den så bekväm som möjligt för dig.

När det gäller utrymmet har den två fickor där du kan förvara upp till två padelracket och allt annat material som skor eller kläder för att transportera det på ett ordnat sätt. Å andra sidan har den tillverkats med mycket motståndskraftiga tyger för att förhindra att den utsätts för slitage.

Babolat Holder Padel Lite racketväska i svart och vitt, egenskaper

  • Du kan bära Babolat Holder Padel Lite som en väska tack vare handtagen som den har designats med.
  • Två mycket rymliga fickor för att lagra allt ditt material.
  • Den har en kapacitet på 35 liter.
  • Förstärkt tyg för att förhindra att det tappar kvalitet på grund av användning.
  • Gillar du den här modellen finns den även i helsvart.
  • Den tillhör den nya katalogen av Babolat 2023 padelpadelrack.

Vem är det till? Den är idealisk för de spelare som inte vill lämna något hemma, så de letar efter en ryggsäck som har stora fack för att transportera allt på ett ordnat sätt. Den är också mycket bekväm att transportera tack vare handtagen som den har designats med.

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sin storlek kan du använda den som sportkläder att bära på matcher eller att ta med den till gymmet. Dessutom har en kombination som du kan bära med alla dina kläder designats i svart med vitt, vänta inte på att den ska ta slut!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

2010 började Babolat Padel sin karriär inom padel och lanserade sin första kollektion. Med mycket arbete och ansträngning har det konsoliderats i branschen med mycket konkurrenskraftiga produkter anpassade för alla typer av publik och spel.

Dessutom har det blivit en av sponsorerna för Padel World Padel Tour, med representation av några av de mest framstående spelarna i rankingen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter