Padelväska Babolat Holder Padel Lite svart
  • Padelväska Babolat Holder Padel Lite svart
  • Padelväska Babolat Holder Padel Lite svart

Padelväska Babolat Holder Padel Lite svart

PVP: 712,50 kr
602,81 kr
-16% Babolat
Babolat Holder Padel Lite svart racketväska | Lämna inget hemma med den nya Holder Padel Lite padelracketväskan från Babolat, som har designats med två fickor där du kan förvara allt ditt material

Babolat Holder Padel Lite svart padelracketväska

Du har redan den nya kollektionen av Babolat-märkta padelpadelrack tillgänglig där du kan välja från ett brett utbud av den du gillar mest. En av dem är Holder Padel Lite som har designats i svart och är perfekt för att transportera dina racket och sportutrustning.

När det gäller utrymme har den designats med två mycket rymliga fickor, i vilka du kan förvara upp till två racket och material som kläder eller skor. Den har även två handtag som du kan justera efter eget tycke för att bära den i handen som en väska.Den kommer att bli en av dina favoriter!

Babolat Holder Padel lite väska i svart, egenskaper

  • Babolat Holder Padel Lite har designats i svart med fuchsiadetaljer.
  • Den har två handtag som gör att du kan bära den för hand som en väska.
  • Den har mått på 26 x 30 x 49 cm och en kapacitet på 35 liter.
  • Två stora fickor där du kan fördela allt ditt material.
  • Designad med högkvalitativa material för att förhindra slitage.
  • Ny kollektion av Babolat 2023 sportväskor.

Vem är det till? Denna modell är perfekt för alla som letar efter en väska som har mycket utrymme för att transportera all din utrustning till matcher eller gymmet. Tack vare sina handtag är den dessutom mycket bekväm att transportera från en plats till en annan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har flera fack och gott om plats så att du kan bära all din utrustning på ett ordnat sätt. Den har även designats i svart med några detaljer i fuchsia så det blir inte svårt för dig att kombinera med dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

2010 började Babolat Padel sin karriär inom padel och lanserade sin första kollektion. Med mycket arbete och ansträngning har det konsoliderats i branschen med mycket konkurrenskraftiga produkter anpassade för alla typer av publik och spel.

Dessutom har det blivit en av sponsorerna för Padel World Padel Tour, med representation av några av de mest framstående spelarna i rankingen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter