Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero RH Team Padel Noir Vert 2020
  • Paletero RH Team Padel Noir Vert 2020

padelväska RH Team Padel Noir Vert 2020

PVP: 712,50 kr
635,71 kr
-11% Babolat
Babolat RH Team Padel svart och grön padelväska | Skaffa denna fantastiska Babolat-väska med en kapacitet på 56 liter, med 3 stora fack, varav ett termiskt, samt en extern ficka.

RH Team Padel Bag Svart och Grön

Skydda alla dina ägodelar inuti Rh Team padel racketväska i noir och vert, en Babolat 2020 väska. Den är den mest robusta sedan hårt material har använts på sidorna, så allt ditt material är skyddat från stötar.

När det gäller utrymmet har den en central ficka med enkel åtkomst och 2 sidofack för att lämna flera racket. En av dem har termoteknik, så dina padel racket kommer att hålla sig i gott skick trots kyla eller värme.

Babolat RH Team svart och grön padelväska, funktioner

  • Babolat RH Team Padel svart och grönt 2020 är den största i kollektionen.
  • Den använder hårda lock på sidorna för att hantera stötar.
  • Av stora mått: 63 x 37 x 40 cm.
  • Kapacitet för ett par padel racket på varje sida, ett med termoteknik.
  • Olika grepp för att transportera den bekvämt.
  • Finns i den nya katalogen av Babolat Padel 2020 padel padelrack.

Vem är det till? Indicerat för pojkar som tar mycket utrustning för att leka, eftersom det är en stor väska med stora fack för att hålla allt organiserat och som dessutom är bekväm att bära.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de vadderade skydden slipper du besvärande axlar och ländrygg, även under dagar då du är tyngre. Dessutom är dess svarta design, vita logotyp och fluorescerande gröna dragkedjor en av de mest spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

2010 började Babolat Padel sin resa inom padel genom att lansera sin första kollektion. Med mycket arbete och ansträngning har man konsoliderat sig i branschen med produkter med hög konkurrens anpassade för alla typer av publik och spel.

Dessutom har det blivit en av sponsorerna för Padel World Padel Tour, med representation av några av de mest framstående spelarna i rankingen.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter