Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Light 3.2
  • Adidas Adipower Light 3.2
  • Adidas Adipower Light 3.2

Adidas Adipower Light 3.2

PVP: 3 291,00 kr
3 290,46 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Light 3.2 2023 padelracket | Återutgivningen av Martita Ortega padelracket återvänder, en modell avsedd för krävande dam utvecklad med de bästa teknologierna och materialen från Adidas
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Light 3.2 by Martita Ortega padelracket

Få den nya Adidas 2023 padelkollektionen till bästa pris i vår webbutik. Återutgivningen av Marta Ortegas racket återvänder, det nya Adipower Light 3.2 padelracket. Den kännetecknas av sin kontroll eftersom den presenterar ett runt format med innesluten balans. Den har även en sträv yta så att du kan leka med effekterna.

Den har också en lägre vikt, vilket gör den mer hanterbar. För dess tillverkning har kol använts med 24k aluminiserat tyg på ytan som genererar en torrare touch. Den kombinerar också dubbla exoskelett och kraftpräglade teknologier för en solid konstruktion. Som avslutning har den eca mjukt energigummi för att få en bra start på långsamma bollar och inte tappa kraften.

Adidas Adipower Light 3.2 2023 av Marta Ortega, egenskaper

  • Bra hanterbarhet för nya Adidas Adipower Light 3.2 tack vare sin lägre vikt, mellan 345 - 360 gram.
  • Padelracket för damer med kontroll på grund av sitt runda format och låga balans.
  • Den genererar väldigt bra sensationer när man slår med det eva mjuka energigummit inuti.
  • Kolkonstruktion och 24k aluminiserade tygplattor.
  • Det låter dig spela mer spin med grovheten hos spinnpadelracket på dess plan.
  • Den har det dubbla exoskelettet och kraftpräglat system som ger den större soliditet.
  • Fördelning av smarta hål som vidgar din sweet spot.
  • Ny Adidas 2023 racketkatalog för damer.

Vem är det till? Lämplig för krävande dam som gillar att känna kontroll i sina händer, eftersom Martitas nya Adipower kännetecknas av sin breda sweetspot, så den kommer att förlåta våra misstag och hjälpa oss att få ut den kontrollerade bollen i försvaret.

Varför kommer du att gilla det? Den här säsongen behåller den sin utmärkta prestanda samt en väldigt cool estetik. Marta Ortegas padelracket kombinerar svart med en vit central logotyp samt färger i ramområdet och planen.Du kommer att älska den när du ser den!

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter