Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone CTRL 3.2
  • Adidas Metalbone CTRL 3.2
  • Adidas Metalbone CTRL 3.2

Adidas Metalbone CTRL 3.2

PVP: 4 168,60 kr
1 919,21 kr
-54% Adidas Padel
Padelracket Adidas Metalbone CTRL 3.2 | Placera bollen med precision med detta Adidas kontrollpadelracket, en högtävlingsmodell gjord av kol och med en bred sweet spot som kommer att förlåta misstag.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Adidas Metalbone Control 3.2 2023

Vi har nu de nya Adidas Padel 2022 padelracket tillgängliga för dig att välja den du behöver. Upptäck Metalbone CTRL 3.2 padelracket i svart och blått, en modell av den avancerade serien som sticker ut för sin kontroll och spelbarhet. För detta har den designats med en rund form och låg balans, så det är väldigt enkelt att placera bollen med precision.

Å andra sidan låter den dig ändra balansen tack vare de 6 skruvarna i vikt- och balanssystemet. Den ger också utmärkta förnimmelser tack vare det mjuka eva-gummit och den grova ytan. Dessutom ger dess 100 % kolkonstruktion och oktagonal strukturförstärkning den stor styrka och därför ett bra slag.

Adidas Metalbone Control 3.2 2023, egenskaper

  • Du kommer att kunna justera balansen på Adidas Metalbone CTRL 3.2 tack vare Weight and Balance-teknologin.
  • Rund design och balans nära näven, vilket gör den till ett kontrollracket.
  • Eva mjukt prestandagummi i kärnan som ger större effekt och sensationer.
  • Kolkonstruktion med ett aluminiserat lager på planen.
  • Spin padelrackete-system som genererar grovhet och förbättrar spinn.
  • Solid och styv struktur tack vare det nya förstärkningssystemet Octagonal Structure.
  • Håldesign som vidgar din sweet spot för att minska otvingade fel.
  • Den tillhör serien av avancerade padelracket Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Lämplig för pojkar med en avancerad och mer teknisk spelnivå då det är ett kontrollpadelracket, perfekt för att förbereda poängen bakifrån och påbörja övergången till attack eftersom den inte kommer till korta kraft.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är anpassningen av Ale Galáns racket för de mest tekniska spelarna, så den innehåller samma teknik. Dessutom är dess finish spektakulär med kombinationen av kol som ses med logotypen och detaljer i blått.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter