Wilson Bela Junior V2 2023
  • Wilson Bela Junior V2 2023

Wilson Bela Junior V2 2023

PVP: 1 535,80 kr
932,03 kr
-40% Wilson Padel
Wilson Bela Junior V2 padelracket | Skaffa det nya röda Bela Junior V2 padelracket, anpassningen av Belasteguín-racket som Wilson har gjort för de yngsta spelarna
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Bela Junior V2 padelracket för barn

Se till att de minsta kan njuta av padel med ett racket anpassat efter deras behov. Skaffa den senaste utgåvan av det röda Bela Junior V2 padelracket, en av nyheterna i produktkatalogen Wilson 2023. Det är Belasteguín-racket anpassad för barns händer så att de kan flytta det utan svårighet.

Den har ett droppformat med en medium balans, så den ger bra kontroll utan att förlora kraft i spelet. Det är också ett padelracket som snabbt kan anpassas för barn eftersom det kombinerar flexibla material i sin konstruktion, som glasfiber och mjukt gummi. Den har också grovhet på planen för att skriva ut bättre effekter.

Wilson Bela V2 för red boy, egenskaper

  • Wilson Bela Junior V2 har en mindre storlek och vikt, anpassad efter barns behov.
  • Balanserat racket och snabb anpassning på grund av de använda materialen.
  • Överdimensionerat format med mer fokuserad balans för att göra det balanserat.
  • Konstruktion med glasfiber, ett mer elastiskt material.
  • Det hjälper dig att korrigera off-center bollar och förbättra din teknik.
  • Planen innehåller grovhet i relief, vilket gör att bollen får mer spinn.
  • Perfekt grepp tack vare den sublima greppdesignen och handledsremmen.
  • Finns i Wilson 2023 barnracketkatalog.

Vem är det till? Fokuserad på barn, pojkar eller flickor mellan 7 och 12 år som redan spelar padel regelbundet och behöver ett mångsidigt racket som hjälper dem att få sitt bästa spel från alla hörn av banan.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en padelracket för barn har företaget inte sparat på någon teknik eller material för tillverkningen. Så du kommer att njuta av en spektakulär glänsande röd finish med spelarens signatur, precis som Belas racket!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter