Wilson Pro Staff V2 ALT
  • Wilson Pro Staff V2 ALT
  • Wilson Pro Staff V2 ALT

Wilson Pro Staff V2 ALT

PVP: 3 455,55 kr
1 874,17 kr
-46% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 ALT padelracket | Utmärkt kontroll från botten av banan med detta avancerade Wilson-racket, en modell som kombinerar de bästa teknologierna och materialen från märket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Pro Staff V2 ALT 2023 padelracket

Prestera på din bästa nivå med någon av nyheterna som Wilson Padel 2022 presenterar för oss den här säsongen. Få Pro Staff V2 ALT svart padelracket till bästa pris med blå detaljer, en modell gjord av kol för att uppnå en stark och solid struktur. Den har också mjukt gummi för att ge större sensationer när du slår.

När det gäller dess egenskaper, märker vi att den ger mer kontroll i att slå eftersom den har ett runt format och mer innesluten balans. Planen har också blivit klara med lite lättnad, vilket kommer att hjälpa oss att ge våra skott mer effekt. Äntligen kommer du att kunna greppa den med stor komfort tack vare det sublima greppet med det nya handledsremmen.

Wilson Pro Staff V2 ALT svart och blå, egenskaper

  • Mer kontroll med Wilson Pro Staff V2 ALT 2022 tack vare sin runda form och låga balans.
  • Tack vare sin kolkonstruktion är strukturen stark och styv.
  • Eva mjuk gummikärna för att förbättra känslan av komfort när du slår.
  • Nytt perforeringssystem som förbättrar greppet om bollen.
  • Sublim manschettdesign kombinerat med en ny justerbar sladd på handleden.
  • Han kommer att förlåta alla våra misstag.
  • Kontrollracket som inte heller gör besviken i anfallsspelet.
  • En av de nya Wilson 2022 padelracket.

Vem är det till? Riktar sig till spelaren på hög eller medelhög nivå som prioriterar kontroll över makten eftersom nya Staff V2 ALT har en stor träffyta som kommer att hjälpa oss mycket i försvarsspelet att enkelt återföra bollen till rivaliserande plan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess prestanda på banan, utan också för dess sofistikerade design, eftersom den kombinerar svart med en blå central logotyp samt några vita detaljer. Utan tvekan en av de mest eleganta racket i samlingen för dig att blända dina motståndare!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen med padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter