Star Vie Eclipta 2024
  • Star Vie Eclipta 2024
  • Star Vie Eclipta 2024

Star Vie Eclipta 2024

PVP: 1 870,38 kr
1 678,00 kr
-11% Star Vie
Star Vie Eclipta PSTECLIPTA | Upptäck Eclipta från Star Vie, 2024 års racket designad för nybörjare som söker precision och komfort. Upplev ett överlägset spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Eclipta padelracket

Är du redo att ta ditt padel-spel till nästa nivå? **Eclipta-racketen från Star Vie** ger dig känslan och kontrollen du behöver för att sticka ut på banan. Speciellt utformad för spelare som tar sina första steg inom sporten har detta racket snabbt fått ett rykte för att erbjuda oslagbar precision och komfort vid varje slag.

Med **Eclipta** väljer du inte bara ett racket, du antar en tradition av kvalitet och excellens som endast Star Vie kan erbjuda. Denna racket är den perfekta kombinationen av avancerad teknologi och estetisk design, vilket garanterar att du inte bara spelar bra, utan också ser bra ut på banan.

Egenskaper för Eclipta-racket

  • Gummi Ultra Speed Soft med extremt mjuk densitet som erbjuder exceptionell komfort och hanterbarhet på banan.
  • Rund form som lokaliserar sin optimala punkt precis i mitten av bladet, vilket ger oslagbar precision.
  • Mixed tubular tillverkad av kolfiber och glasfiber, vilket ger racketen otrolig elasticitet.
  • Reinforcement Torsion System, beläget i hjärtat av racketen, minskar drastiskt vibrationer till greppet.
  • Teknik Xtreme Spot, som expanderar racketens sweet spot, vilket möjliggör en mer exakt träff.
  • Ingår i samlingen av Star Vie-racketar 2024.

Vem är den riktad till?

Denna racket är speciellt designad för **padelspelare som precis börjar sin resa inom denna sport**. Om du letar efter ett verktyg som är byggt med de bästa premiummaterialen och med egenskaper som tänker på dig, är Eclipta ditt idealiska val.

Varför kommer du att gilla den?

Eclipta är inte bara ett racket, det är ett statement. Star Vie presenterar denna modell 2024 som en verklig revolution för nybörjarspelare. Med den kan du dominera varje hörn av banan och stadigt ta ditt spel till en högre nivå.

Lär dig mer om Star Vie-varumärket

Star Vie har varit synonymt med kvalitet och excellens inom padelvärlden i många år. Från dess blygsamma början har varumärket utvecklats för att erbjuda racketar som ligger i framkant av teknik och design.

Dedikationen och passionen som de arbetar med hos Star Vie återspeglas i varje produkt de lanserar på marknaden. Detta märke är valet av många padelprofessionella och entusiaster, som litar på Star Vie för att ge dem de bästa verktygen i varje match.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Comfort Vikt: 360-370 gr. Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter