Star Vie Basalto Pro 2024
  • Star Vie Basalto Pro 2024
  • Star Vie Basalto Pro 2024

Star Vie Basalto Pro 2024

PVP: 2 534,07 kr
2 302,60 kr
-10% Star Vie
Star Vie Basalto Pro PSTBP11000 | Höj ditt spel med Star Vie Basalto Pro, dess medelbalans och avancerade teknologier erbjuder oöverträffad kontroll och kraft. Dominera padelbanan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Star Vie Basalto Pro Padelracket

Upptäck perfektion i varje slag med padelracket Star Vie Basalto Pro 2024, en juvel från märket Star Vie som anpassar sig efter dina behov på banan. Med sin innovativa design och banbrytande teknologi, positionerar sig denna racket som ett oöverträffat val för avancerade spelare som söker en balans mellan kraft och kontroll.

Star Vie Basalto Pro 2024 utmärker sig inte bara genom sin attraktiva utseende, utan tar även prestandan på banan till en ny nivå. Tack vare dess Soft 30 gummi och basaltfiber i racketbladet, kommer du att njuta av en imponerande bollhastighet och en oöverträffad enkelhet i slagutförandet, vilket gör varje match till en enastående upplevelse.

Funktioner padelracket Star Vie Basalto Pro 2024

  • Tårform med medelbalans som erbjuder en idealisk balans mellan kraft och kontroll.
  • Basaltfiber som ger hög motståndskraft mot trötthet och kompressionspåfrestningar, vilket resulterar i ökad hållbarhet.
  • Semihård känsla tillhandahållen av Pro V50 eva gummi, optimerar kontrollen i varje slag.
  • Relief på ytor som hjälper till att förbättra spinslag och precisionen i spelet.
  • Vibrationsreducering tack vare Noene-greppet, vilket ger en bekväm känsla i varje match.
  • Tillhör padelracket-kollektionen Star Vie 2024.

Vem riktar den sig till?

Star Vie Basalto Pro 2024 är designad för avancerade spelare, med en finslipad teknik och en passion för kontroll och kraft på banan. Idealisk för de som söker att korrigera off-center bollar med precision och attackera med snabba viboras och bandejas, och erbjuder ett mångsidigt spel inriktat på seger.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer inte bara att bli förälskad i Star Vie Basalto Pro 2024 på grund av dess överlägsna prestanda, utan också för dess djärva och iögonfallande design. Med kombinationen av synligt kol och profilen i fluorescerande gult, sticker denna racket inte bara ut på banan, utan reflekterar också självförtroendet och stilen hos en mästare. Dessutom kommer de teknologiska innovationerna som införlivats i denna racket att låta dig uppleva ett smidigt och energifyllt spel i varje slag.

Läs mer om märket Star Vie

Star Vie är ett framstående märke inom padel-världen, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan dess grundande har det varit en pionjär i införandet av avancerade teknologier som revolutionerar hur spelare interagerar med spelet, och erbjuder verktyg som förbättrar prestanda på banan.

Med en rik historia av framgångar och ett rykte om excellens fortsätter Star Vie att sätta standarden för design och tillverkning av padelracketar. Dess hängivenhet till sporten reflekteras i varje produkt de lanserar på marknaden, och säkerställer att spelarna har vad som krävs för att utmärka sig och njuta av varje match. Upptäck skillnaden med Star Vie!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter