Ryggsäck Star Vie Red Moon 2023
  • Ryggsäck Star Vie Red Moon 2023
  • Ryggsäck Star Vie Red Moon 2023

Ryggsäck Star Vie Red Moon 2023

PVP: 547,40 kr
405,51 kr
-26% Star Vie
Ryggsäck för Star Vie Red Moon 2023 | Förnya din padel bag med den nya Star Vie-kollektionen där du kan hitta den perfekta red moon-ryggsäcken för att ta med din paddel och sportutrustning till matchen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Ryggsäck Star Fri Red Moon

Bli fullt utrustad med vår nya kollektion av padelryggsäckar där du kan välja mellan en mängd olika modeller. Inuti kan du hitta Red Moon-ryggsäcken som är en del av den nya katalogen med padelväskor och väskor från Star Vie-företaget, en av favoriterna!

Fördela dess utrymme i en ficka nära baksidan för padelracket och en annan stor huvudfack, så att du kan ta med dig dina kläder och annat material till tändstickorna. De har även designats med mindre fack på sidorna där du kan förvara din mobiltelefon eller nycklar.

Ryggsäck Star Vie red moon, egenskaper

  • Starvie red moon ryggsäcken har designats i svart med röda detaljer.
  • Vadderade handtag för att göra den mycket bekväm att transportera.
  • Huvudficka så att du kan förvara dina kläder och annat material.
  • Oberoende fack för att transportera padelracket.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för bästa motstånd.
  • Ingår i Star Fri 2023 ryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Perfekt för dig som inte tar mycket material till matcher och letar efter en ryggsäck att transportera kläder, skor och ett racket i utan att göra den för stor och svår att bära i. Vi försäkrar dig att den kommer att bli din favorit!

Varför kommer du att gilla det? För tack vare sina vadderade handtag blir den väldigt bekväm att bära till tändstickorna. Den har även designats i svart med detaljer i rött, en kombination som inte kommer att vara svår för dig att kombinera med dina andra sportkläder.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, padelväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto eller Jesús Moya bland andra.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter