Siux Trilogy Lite Air 4 2024
  • Siux Trilogy Lite Air 4 2024
  • Siux Trilogy Lite Air 4 2024

Siux Trilogy Lite Air 4 2024

PVP: 2 512,13 kr
2 511,59 kr
-1% Siux
Siux Trilogy Lite Air 4 TRILAIR4 | Upptäck padelracketet Siux Trilogy Lite Air 4 2024, perfekt för högpresterande spelare som söker kontroll, precision och bollutgång på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Trilogy Lite Air 4 padelracket

Upptäck padelracketet Siux Trilogy Lite Air 4 2024, ett utmärkt val för högpresterande spelare som söker kvalitet och precision i varje slag. Det tillhör Siux 2024-kollektionen och är utformat för att ge kontroll och manövrerbarhet på banan, något som är oumbärligt i bakre banans spel.

Byggt med högkvalitativa material erbjuder detta racket en stor sweetspot tack vare sin runda form och en mediummjuk touch för utmärkt kontroll. Dessutom absorberar det skumiga Dual Pro Grip-handtaget med relief vibrationer, vilket ger komfort och minskar trötthet under spelet. Slutligen kombinerar det ECA soft gummi och Carbono 21K Twill Silver.

Egenskaper padelracket Siux Trilogy Lite Air 4 2024

  • Runt padelracket med mediummjuk touch för enastående känsla vid varje slag.
  • Ytor tillverkade av Carbono 21K Twill Silver för ökad hållbarhet.
  • Kärna av EVA Soft-gummi för utmärkt kontroll och komfortkänsla.
  • Avslut i glansigt relief 3D för att förstärka effekterna på bollen.
  • Skumigt Dual Pro Grip-handtag med relief för perfekt grepp.
  • Tillhör Siux 2024-racketkollektionen.

Vem är det för?

Detta racket är riktat till högpresterande padelspelare som söker kontroll och manövrerbarhet på banan. Det är idealiskt för dem som värderar precision i varje slag och vill minska trötthet under spelet.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Siux Trilogy Lite Air 4 för dess utmärkta kontroll och komfort vid varje slag. Dess högkvalitativa design och avancerad teknik kommer att låta dig lysa på banan och njuta maximalt av ditt spel.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux är ett erkänt varumärke inom padelvärlden för dess engagemang för kvalitet och innovation. Med en omfattande kollektion av högkvalitativa racketar har Siux vunnit förtroendet hos spelare på alla nivåer.

Deras framgångshistoria och passion för sporten gör den till ett pålitligt val för alla padelspelare. Upptäck det breda utbudet av Siux-produkter i vår onlinebutik - du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter