Siux Diablo Revolution Lite 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Lite 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Lite 3 2024

Siux Diablo Revolution Lite 3 2024

PVP: 2 512,13 kr
2 511,59 kr
-1% Siux
Siux Diablo Revolution Lite 3 DIABLOLITE3 | Upptäck revolutionen inom padel med Siux Diablo Revolution Lite 3 2024. Perfekt balans mellan kraft och kontroll. Transformera ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Diablo Revolution Lite 3 padelracket

Siux Diablo Revolution Lite 3 2024 är den senaste innovationen från Siux, designad för padelspelare som letar efter den perfekta balansen mellan kraft och kontroll. Med sin avancerade teknik och hybriddesign lovar detta racket att ta ditt spel till en ny nivå genom att anpassa sig till vilken spelstil som helst tack vare dess mångsidighet och exceptionella hantering.

Tack vare användningen av högkvalitativa material som Carbono 12K på dess ytor och Carbono 3K i dess ram, erbjuder Diablo Revolution Lite 3 en hållbarhet och motstånd utan motstycke, vilket säkerställer kraftfulla och precisa slag. Kombinationen av dessa egenskaper gör detta racket till ett oumbärligt verktyg för dem som vill utmärka sig på banan.

Egenskaper hos Siux Diablo Revolution Lite 3 2024 padelracket

  • Hybridform som erbjuder en utmärkt kombination av kraft och kontroll.
  • Dual Pro Grip-system, som förbättrar greppkänslan och eliminerar vibrationer.
  • Medelbalans och vikt mellan 355 och 375 gram för överlägsen anpassningsförmåga och mångsidighet.
  • Ytor av Carbono 12K och ram av Carbono 3K för en exceptionell motståndskraft.
  • EVA gummi kärna som ger en medium touch och en stor bollutgång.
  • Tillhör Siux 2024 padelracketkollektionen.

Vem är det här för?

Siux Diablo Revolution Lite 3 riktar sig till mellanliggande och avancerade spelare som uppskattar precision och kraft lika mycket. Dess hybriddesign gör den idealisk för att anpassa sig till vilken spelsituation som helst och ger maximal prestanda både i försvar och i anfall.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Siux Diablo Revolution Lite 3 för dess exceptionella balans mellan kraft och kontroll. Den toppmoderna teknologin och de högkvalitativa materialen erbjuder en oslagbar spelupplevelse och låter dig dominera banan med självförtroende och stil.

Upptäck mer om Siux-märket

Siux står för innovation och kvalitet inom padelvärlden. Sedan sin grundande har det varit en pionjär inom utvecklingen av rack som uppfyller de mest krävande spelarnas behov, genom att kombinera avancerad teknik med enastående design för att förbättra prestandan på banan.

Med en fast åtagande för excellens fortsätter Siux att leda branschen med sina innovationer och sätta nya standarder för kvalitet och prestanda. Diablo Revolution Lite 3 är ett vittnesmål om deras engagemang för att lyfta padelspelet till nästa nivå.

Features Form: Dropp Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter