Siux Combi Tour gul 2024 Padelväska
  • Siux Combi Tour gul 2024 Padelväska
  • Siux Combi Tour gul 2024 Padelväska

Siux Combi Tour gul 2024 Padelväska

PVP: 658,20 kr
493,10 kr
-26% Siux
Siux Combi Tour gul | Köp Padelväskan Siux Combi Tour gul 2024, perfekt för att organisera och transportera din padelutrustning bekvämt tack vare dess vadderade handtag

Siux Combi Tour gul Padel bag 2024

Upptäck Padelväskan Siux Combi Tour gul 2024, den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för padelspelare. Denna padelväska, tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder enastående hållbarhet och motståndskraft, samt en attraktiv design som kombinerar svart och gult.

Den rymliga lagringsutrymmet är designat för att bära allt som behövs på banan: racketar, skor, kläder och personliga tillbehör. Specialiserade fack och dragkedjefickor gör det enkelt att hålla sig organiserad och redo för varje match eller träning.

Egenskaper hos Padelväskan Siux Combi Tour Gul 2024

  • Tillverkad av premium syntetiska material, såsom polyester, för ökad hållbarhet.
  • Rymligt centralfack för padeltillbehör och personliga föremål.
  • Speciellt område för skor och smutsiga kläder med adekvat ventilation.
  • Sidfickor med dragkedja för värdesaker som nycklar och smartphone.
  • Enkel transport tack vare justerbara och vadderade axelremmar.
  • Tillhör Siux 2024 padelutrustningskollektion.

Vem är den avsedd för?

Idealisk för både män och kvinnor som söker en praktisk och stilig padelväska. Perfekt för spelare på alla nivåer som kräver komfort och effektivitet när de transporterar sin padelutrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Padelväskan Siux Combi Tour kommer att bli din favorit tack vare dess iögonfallande design i gult och svart, dess lagringskapacitet och enkelhet att transportera. Det är det idealiska tillbehöret för att hålla all din padelutrustning säker och organiserad.

Lär dig mer om märket Siux

Siux är synonymt med kvalitet och innovation inom padelvärlden. Under årens lopp har Siux byggt upp ett rykte för sina högpresterande produkter, designade för att uppfylla behoven hos både professionella och amatörspelare.

Utforska vårt sortiment av Siux-produkter och upptäck varför det är märket av valet för många spelare runt om i världen, till exempel Sanyo Gutiérrez eller Stupa.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter