Siux Electra ST3 Go 2024
  • Siux Electra ST3 Go 2024
  • Siux Electra ST3 Go 2024

Siux Electra ST3 Go 2024

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Siux
Siux Electra ST3 Go ST3GO | Siux Electra ST3 Go kombinerar stil och prestanda, perfekt för mellanspelare som vill förbättra sitt spel! Var först med att prova den på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Electra ST3 Go padelracket

Upptäck Siux Electra ST3 Go 2024, ett exceptionellt racket i Siux Go-serien, perfekt för mellannivåspelare som strävar efter att höja sitt spel. Dess eleganta design i svart och guld står inte bara ut för sin prestanda utan också för sin felfria estetik på banan.

Detta hybrida racket med medelbalans och en vikt på 355 till 375 gram, säkerställer överlägsen manövrerbarhet och exceptionell kontroll, vilket gör det mångsidigt i varje slag. Kombinationen av kol och Fiber Glass i den rörformade strukturen, tillsammans med kärnan av EVA Hard gummi, ger en medelhård känsla och fast kontroll vid varje slag.

Egenskaper för Siux Electra ST3 Go 2024 racket

  • Rörformad struktur bestående av 50% kolfiber 3K och 50% Fiber Glass.
  • Kolfiber 3K ytor för ökad flexibilitet och kontroll.
  • Kärna av EVA Hard gummi, som ger en medelhård känsla och soliditet vid träff.
  • Shockout Dampeners system för att minska vibrationer för en bekvämare spelupplevelse.
  • Tillhör Siux 2024 racketkollektion.

Vem är det för?

Idealiskt för mellannivåspelare som söker ett balanserat racket med tårformat, som erbjuder en utmärkt sweetspot och centrerad balans för extra kraft i slaget.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Siux Electra ST3 Go för dess enastående prestanda både i attack och försvar, samt dess attraktiva estetik med en kombination av svart och gult i glansig finish.

Läs mer om varumärket Siux

Siux är känt för sin konstanta innovation och kvalitet inom padelvärlden. Deras racketar, som Electra ST3 Go, är perfekta för spelare som söker en balans mellan stil och prestanda.

De har också representation i World Padel Tour med Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra och Patty Llaguno bland andra professionella spelare. Vänta inte längre och skaffa de nya produkterna i vår butik.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Glasfiber, Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter