Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023
  • Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023
  • Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023

Siux Diablo Revolution 2 Air 24K 2023

PVP: 3 280,03 kr
1 974,06 kr
-40% Siux
Avancerad nivå padelracket Siux Diablo Revolution 2 Air 24K | Ge din bästa prestation på banan med Siux-racketkollektionen där du kan hitta Diablo Revolution 2 Air 24K-modellen, en mångsidig modell
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 13 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Six Devil Revolution II 24K Air 2023 padelracket

Välj från en bred katalog av racket i vår padelbutik online, där du redan har ett brett utbud av modeller att välja mellan. Inuti kan du hitta den nya Siux 2023-kollektionen, en av de mest efterlängtade varje säsong. I den lyfter vi fram Diablo Revolution 2 Air 24K-modellen, ett droppformat racket med innesluten balans som blir den modell som spelaren Sanyo Gutiérrez kommer att bära.

I sin struktur har 24K kol använts på ansiktena tillsammans med en ram i 100% kol, vilket kommer att ge racket större motstånd så att du kan leka med dem länge. Däremot har mjukt eva-gummi använts inuti vilket ger en mycket bekväm träff samt en bra bolleffekt. Slutligen har bron förstärkts, vilket hjälper till att förhindra vridning i varje träff.

Siux Diablo Revolution 2 Air 24K silver, egenskaper

  • Siux Diablo Revolution 2 Air 24K blir en av modellerna som Sanyo Gutiérrez kommer att bära.
  • Hybridformat med balans i mitten för bra spelbarhet.
  • Konstruktion av ytorna i 24K kol för stor motståndskraft.
  • Eva mjuk gummikärna som ger oss bra kontroll utan att ge upp kraften.
  • Antivibrationssystem för ett bekvämare och mindre skadligt spel.
  • Dual Pro Grip för att förbättra greppet på ditt racket.
  • Förstärkt broområde för att förhindra vridning.
  • Den tillhör den avancerade Pro-serien av Siux 2023-racket.

Vem är det till? Utan tvekan är den idealisk för alla spelare på avancerad nivå som letar efter ett racket som kan anpassas till alla spel, eftersom Diablo Revolution-modellen ger dig en bra balans mellan kraft och kontroll, så att du kan få poängen både från botten av banan så nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för dess höga kvalitet, utan också för att det är en mycket exklusiv modell som blir den som Sanyo Gutiérrez-spelaren kommer att bära, så att du kan spela som en av dina favoritspelare. Vänta inte på att den ska köras ut!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter