Siux Adrenaline Ibai Edition
 • Siux Adrenaline Ibai Edition
 • Siux Adrenaline Ibai Edition

Siux Adrenaline Ibai Edition

PVP: 1 086,03 kr
438,38 kr
-60% Siux
Siux Adrenaline Ibai Edition glasfiber | Förstärk det bästa av varje spel med Siux Adrenaline Ibai Edition, som har designats med glasfiber och en svart eva-kärna för fantastisk spelbarhet.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Adrenaline Ibai Edition 2022 padelracket

Om du letar efter ett padelracket att förbättra ditt spel med, kan du hitta det i den nya samlingen av Siux-racket som nu finns i vår onlinebutik. Köp Adrenalinepadelracket, en specialutgåva av Ibai Llanos. Denna modell har designats med en droppform och en medium balans, vilket ger dig fantastisk hantering på banan.

I sin konstruktion har glasfiber använts, ett mycket flexibelt material som ger bra kontroll över bollen. Till sin kärna har det svarta eva EHR-gummit använts, vilket ger bollen större kraft men utan att försumma komforten i varje träff. För att avsluta har den en bred sweet spot som hjälper till att reducera off-center träffar.

Varning: Denna produkt kan uppvisa estetiska fel på overgripen när säkerhetssigillet tas bort. Siux anser att detta inte är ett tillverkningsfel och inga returer kommer att accepteras av denna anledning om säkerhetssigillet har tagits bort. Zona de Padel kommer att inkludera en extra overgrip som gåva för att försöka kompensera för detta.

Sioux Adrenaline Ibai Edition, funktioner

 • Adrenaline Ibai Edition är ett mångsidigt racket.
 • Mediumbalanserad droppform för fantastisk spelbarhet.
 • Bred bred sweet spot för att ge din bästa prestanda.
 • Glasfiberkonstruktion för stor flexibilitet i ansikten.
 • Kärnan ger mycket bra kontroll och kraft tack vare det svarta eva EHR-gummit inuti.
 • Förbättrad struktur för större motståndskraft mot stötar.
 • Svart design med fuchsiadetaljer.
 • En av de mångsidiga racketsna på mellannivå Siux Padel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som vill ta steget till ett mellanliggande racket för att fortsätta att förbättra sig i spelet eftersom det tack vare dess gummi och material gynnar spelarens utveckling i spelet.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett väldigt bekvämt padelracket som du snabbt kan förbättra dig med i spelet. Den har även designats i svart med detaljer i fuchsia, en utan tvekan slående kombination så att du kan lyckas på banan.Du kommer att älska den!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter