Siux Diablo Revolution Junior 3 2024
 • Siux Diablo Revolution Junior 3 2024
 • Siux Diablo Revolution Junior 3 2024

Siux Diablo Revolution Junior 3 2024

PVP: 932,45 kr
767,35 kr
-18% Siux
Siux Diablo Revolution JR 3 109471-P | Transformera ditt spel med padelracket Siux Diablo Revolution Junior 3 2024, designad för unga spelare som söker balans och självförtroende för att förbättra sitt spel
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 27 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Diablo Revolution Junior 3 padel racket

Upptäck padelracket Siux Diablo Revolution Junior 3 2024, en innovation inom padelvärlden designad speciellt för yngre spelare som börjar sin resa i sporten. Med idealisk balans och vikt är detta racket det perfekta verktyget för att lära sig och förbättra tekniken från de första stegen.

Siux Diablo Revolution Junior 3 utmärker sig med sin lätta design och avancerad teknologi, vilket underlättar både offensivt och defensivt spel, anpassat till de unga spelarnas olika stilar och behov. Dess struktur erbjuder en optimal balans mellan kraft och kontroll, vilket hjälper till att bygga förtroende på banan.

Egenskaper för padelracket Siux Diablo Revolution Junior 3 2024

 • Hybridform med låg balans som förbättrar hanterbarheten och underlättar inlärningen.
 • Lätt vikt mellan 310 och 340 gram för ökad agility och mindre trötthet under långvarigt spel.
 • Gummi-EVA-kärna Soft som garanterar en kontrollerad och bekväm bollutgång.
 • Tillverkad av glasfiber och kol, kombinerar hållbarhet med en mjuk känsla och minskade vibrationer.
 • Finish i svart och rött med vita detaljer, vilket tillför en visuellt attraktiv stil.
 • Tillhör Siux barnkollektionen för padel 2024.

Vem är den för?

Den är speciellt designad för unga nybörjarspelare som börjar sin padelresa och vill ha en stark grund för att utveckla sitt spel. Den är perfekt för de som behöver ett racket som växer med dem och stöder deras lärande på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Siux Diablo Junior för dess design som är tänkt för lärande och utveckling inom padel. Dess lätthet och teknologi ger det stöd som behövs för att förbättra varje slag, vilket gör varje spel till en effektiv och njutbar inlärningsupplevelse.

Lär dig mer om varumärket Siux

Siux är ett ledande märke inom design och tillverkning av padelracketar, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Siux varit pionjärer i att erbjuda produkter som är anpassade för alla spelarnivåer, från nybörjare till proffs.

Med en ständig strävan efter förbättring och ett fokus på kundnöjdhet fortsätter Siux att vara ett av de föredragna märkena bland padelspelare som söker det bästa inom prestanda och design.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter