Siux Diablo Revolution Go 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Go 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Go 3 2024

Siux Diablo Revolution Go 3 2024

PVP: 2 073,33 kr
2 072,79 kr
-1% Siux
Siux Diablo Revolution Go 3 DIABLOGO3 | Upptäck padelrevolutionen med Siux Diablo Revolution Lite 3 2024. Perfekt balans mellan kraft och kontroll. Förvandla ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Diablo Revolution Go 3 padelracket

Upptäck alla detaljer med padelracket Siux Diablo Revolution Go 3 2024, en modell som kombinerar en imponerande estetik med avancerade tekniska egenskaper som kommer att tillfredsställa de mest krävande spelarna. Med material av högsta kvalitet och innovativa teknologier är detta racket en sann revolution i spelet.

Denna hybridmodell är designad för att erbjuda en oöverträffad mångsidighet, vilket möjliggör för spelarna att njuta av en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Kombinationen av 3K-karbon och EVA-gummi i kärnan garanterar exceptionell hållbarhet och en bekväm känsla, vilket säkerställer att varje slag är både precist och kraftfullt. Siux Diablo Revolution Go 3 utmärker sig inte bara för sin prestation på planen utan även för sin förmåga att anpassa sig till olika spelstilar.

Egenskaper padelracket Siux Diablo Revolution Go 3 2024

  • Byggd med 3K-karbon för oöverträffad hållbarhet och styrka.
  • Kärna av EVA-gummi som ger en mjuk känsla och utmärkt bollutgång.
  • Ramrörsstruktur bestående av 50% 3K-karbon och 50% glasfiber, vilket ökar styvheten och minimerar vibrationerna.
  • Dampeners Shockout-teknologi för att minska vibrationerna med upp till 60% och skydda lederna.
  • Droppformad med balanserad vikt, vilket gör racket mycket mångsidigt.
  • Tillhör Siuxs racketkollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Siux Diablo Revolution Go 3 är idealisk för avancerade spelare som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Dess hybriddesign och medelbalans gör det till ett mångsidigt racket, lämpligt för de som vill dominera planen med precisa och kraftfulla slag.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att förälska dig i Diablo Revolution Go 3 för dess imponerande design och exceptionella prestanda. Dess design i svart, rött och vita detaljer ger inte bara en elegant look utan symboliserar också den kraft och energi som spelarna kan släppa loss på planen.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux är känt för sitt åtagande till kvalitet och innovation inom padelvärlden. Med en historia av kontinuerlig förbättring har Siux etablerat sig som ett betrott märke bland spelare på alla nivåer, erbjudande produkter som överträffar förväntningarna i prestanda och design.

Sedan dess grundande har Siux varit banbrytande i utvecklingen av racketar som uppfyller de mest krävande spelarnas behov, genom att kombinera spetsteknologi med attraktiva designer för att erbjuda den bästa upplevelsen på planen.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter