Siux Spyder Lite 3 Hard 2024
  • Siux Spyder Lite 3 Hard 2024
  • Siux Spyder Lite 3 Hard 2024

Siux Spyder Lite 3 Hard 2024

PVP: 2 512,13 kr
2 511,59 kr
-1% Siux
Siux Spyder Lite 3 Hard SPYLITEHRD | Upptäck Siux Spyder Lite 3 Hard, din allierade på banan för exceptionell kraft och kontroll. Avancerad design, maximal hållbarhet. Höj ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Spyder Lite 3 Hard padelracket

Utforska innovation och stil med padelracket Siux Spyder Lite 3 Hard 2024, en revolutionerande modell inom Siux-kollektionen, noggrant designad för spelare som strävar efter att avancera inom padelvärlden. Denna modell kombinerar unikt kraft och kontroll med en exceptionellt hållbar konstruktion, tack vare dess EVA Hard-kärna och Carbono 12K-ytor, medan den 100% kolfibertubulären ger stabilitet och flexibilitet.

Den ergonomiska och bekväma Dual Pro Grip-handtaget med gummerade räfflor ger ett överlägset grepp, vilket möjliggör överlägsen kontroll vid varje slag. Dessutom minskar de inbyggda Shockout Dampeners i träffytor vibrationerna, vilket ger en mjukare och mer bekväm spelupplevelse. Med sin iögonfallande design i svart, blått och lila förbättrar detta racket inte bara ditt spel utan också din närvaro på banan.

Funktioner Siux Spyder Lite 3 Hard 2024

  • EVA Hard-kärna och Carbono 12K-ytor för en solid struktur och hård känsla.
  • Kolfibertubulär för ökad stabilitet och motståndskraft mot stötar.
  • Dual Pro Grip-handtag med gummerade räfflor för ett ergonomiskt grepp.
  • Shockout Dampeners för att minska vibrationer och öka komforten.
  • Imponerande design med blankt utförande och kombination av blått och lila.
  • Tillhör Siux 2024 padelracket-kollektionen.

Vem är det här för?

Siux Spyder Lite 3 Hard är utformad för avancerade spelare och professionella som vill förbättra sin anfallsteknik med ett racket som erbjuder hög balans och en hård känsla, perfekt för aggressiva spel vid nätet och att vinna avgörande poäng.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att bli förälskad i detta racket för dess perfekta kombination av kraft, precision och hållbarhet. Dess attraktiva design och avancerade teknik ger dig en konkurrensfördel på banan, vilket gör att du kan spela med självförtroende och stil. Var beredd att bemästra spelet som aldrig förr!

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padel tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan sin grundande har Siux erbjudit rack som uppfyller de mest krävande spelarnas behov och blivit synonymt med excellens och överlägsen prestanda.

Med en filosofi fokuserad på kontinuerlig förbättring förblir Siux en pionjär på marknaden och säkerställer att varje racket återspeglar den senaste tekniken och designen. Detta engagemang för kvalitet och innovation har befäst Siux som ett pålitligt varumärke för spelare på alla nivåer.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter