Siux Fenix Go 4 2024
  • Siux Fenix Go 4 2024
  • Siux Fenix Go 4 2024

Siux Fenix Go 4 2024

PVP: 1 919,75 kr
1 919,21 kr
-1% Siux
Siux Fenix Go 4 FENGO4 | Upptäck Siux Fenix Go 4 2024, din allierade på banan för exceptionell kraft och kontroll. Avancerad design, maximal hållbarhet. Ta ditt spel till nya höjder nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Fenix Go 4 padelracket

Utforska innovationen i spelet med padelracket Siux Fenix Go 4 2024, en modell som framträder som en revolution i Siux-kollektionen, noggrant utformad för de som avancerar i sin padelkarriär. Denna modell utmärker sig genom sin förmåga att erbjuda ett aggressivt spel, förena kraft och kontroll med en exceptionell lätthet, tack vare sin sammansättning av kolfiber 3K i dess ytor. Dess balans mellan smidighet och precision gör denna racket till ett ovärderligt verktyg på banan.

Dessutom garanterar dess tubulära ram, tillverkad av en kombination av kolfiber 3K och glasfiber, hållbarhet och en konsekvent respons, medan EVA Hard-gummit i dess kärna ger överlägsen kraft i slaget samt utmärkt kontroll. Dess design med kopparfärgade detaljer inte bara lägger till en touch av stil utan förbättrar också dess motståndskraft och övergripande prestanda.

Funktioner padelracket Siux Fenix Go 4 2024

  • Sammansättning av kolfiber 3K i ytor för kraftfulla slag.
  • Tubulär ram som kombinerar kolfiber 3K och glasfiber, säkerställande hållbarhet och tålighet.
  • EVA Hard-gummi i kärnan för ökad slagkraft och kontroll.
  • Glansigt finish med kopparfärgade detaljer för en elegant och sofistikerad design.
  • Incorporerar Dampeners Shockout för att förbättra känslorna och komforten.
  • Tillhör Siux 2024 padelracket-kollektionen.

Vem är det här för?

Siux Fenix Go är särskilt riktad till mellannivåpadelspelare som vill förbättra sitt nätspel med ett hybridracket med hög balans och hård känsla. Dess design är utformad för att erbjuda överlägsen kraft i aggressiva spel, perfekt för dem som vill höja sitt spel.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska det för dess perfekta balans mellan kraft, kontroll och hållbarhet. Dess design och avancerad teknologi kommer att ge dig en fördel på banan, vilket gör att du kan spela med självförtroende och stil. Var beredd att känna skillnaden och ta ditt spel till nya nivåer.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padel, tack vare sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan sin grundande har Siux varit synonymt med excellens, vilket erbjuder rack som uppfyller de mest krävande spelarnas behov.

Siuxs filosofi kretsar kring kontinuerlig förbättring, vilket återspeglas i varje produkt. Med en outtröttlig hängivenhet till forskning och utveckling fortsätter Siux att sätta trender på marknaden, säkerställande att varje racket är en spegling av det senaste inom teknik och design.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter