Siux Fenix Pro 4 2024
  • Siux Fenix Pro 4 2024
  • Siux Fenix Pro 4 2024

Siux Fenix Pro 4 2024

PVP: 3 236,15 kr
3 235,61 kr
-1% Siux
Siux Fenix Pro 4 FENPRO4 | Excellera på planen med Siux Fenix Pro 4 2024 padelracket – topprestanda med 21k twill kol och högdensitetsgummi. Upplev skillnaden idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Fenix Pro 4 padelracket

Upptäck den revolutionerande Siux Fenix Pro 4 2024, en padelracket designad specifikt för professionella spelare som inte nöjer sig med mindre än excellens. Denna modell, med sin diamantform och höga balans, är tänkt för dem som vill dominera spelet med oöverträffad kraft och total kontroll på planen.

Siux Fenix Pro 4 2024 införlivar spetsteknologi med sitt ramverk av 13K kol och Aramid, vilket garanterar förödande slag och en exceptionell hållbarhet. Dess innovativa design och material av högsta kvalitet gör den till det perfekta valet för anfallsspelare som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Egenskaper för Siux Fenix Pro 4 2024 padelracket

  • Diamantform för maximal kraft och hög balans.
  • Ram tillverkad av 13K kol och Aramid, erbjuder överlägsen motståndskraft och hållbarhet.
  • 21k twill kol av tjock kvalitet för en hårdare känsla och kraftfullare slag.
  • Pro gummi för en aggressiv känsla, som möjliggör starkare och snabbare slag.
  • 3D-relief i formen för att lägga till effekt till bollen utan att kompromissa med hållbarheten.
  • Tillhör Siuxs racketkollektion för 2024.

Vem är den för?

Idealisk för professionella spelare och spelare på hög nivå som söker en racket för att dominera spelet genom kraft och kontroll. Siux Fenix Pro 4 2024 är designad för de som inte nöjer sig med mindre än maximal prestanda på planen.

Varför kommer du att gilla den?

Siux Fenix Pro 4 2024 kommer att fascinera dig med sin unika kombination av kraft, kontroll och hållbarhet. Dess avancerade teknologi och innovativa design kommer att låta dig överträffa dina motståndare med precisa och kraftfulla slag, vilket gör skillnad i varje match.

Läs mer om varumärket Siux

Siux har etablerat sig som en synonym för kvalitet och innovation inom padelvärlden. Med ett fokus på innovation och prestanda fortsätter Siux att utveckla produkter som möter de mest avancerade spelarnas krav, alltid med målet att överskrida det möjligas gränser.

Att välja en Siux racket är att välja en spelkamrat som delar din passion för excellens. Varje design, inklusive Siux Fenix Pro 4 2024, återspeglar varumärkets engagemang för överlägsen prestanda och spelarnöjdhet, vilket säkerställer en oförglömlig upplevelse på planen.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter