Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024
  • Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024
  • Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024

Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024

PVP: 3 510,40 kr
2 983,29 kr
-16% Royal Padel
Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid RP34ANI | Överskrid dina gränser på banan med Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024: perfekt balans och avantgarde estetik – känna skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid padelracket

Firandet av Royal Padels 34:e årsdag medför lanseringen av modellen Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024, ett padelracket som representerar spjutspetsen i innovation och prestanda. Designad för krävande spelare, är denna modell en kombination av tradition och modern teknik som projicerar en överlägsen spelupplevelse.

Med RP 34 Aniversario Hybrid, förenas precision och kraft i en elegant och effektiv design. Utrustad med den senaste tekniken, som tvillingsystemet för stöd för en märkbar minskning av vibrationer, och en hybridkärna som säkrar en exceptionell touch och avundsvärd kraft.

Egenskaper för padelracket Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024

  • Balanserad balans med droppform och “Shock Absortion”-system för en betydande minskning av vibrationer.
  • Ruggad yta "Rough Spin" som främjar mer uttalade effekter och större kontroll över bollen.
  • Robust konstruktion med ram i glasfiber och förstärkt hjärta i kolfiber.
  • Hybridkärna av polyeten och EVA-skum för en solid känsla och snabb respons.
  • Integrerad "Shock Absortion"-teknologi för att minimera risken för skador under spelet.
  • Tillhör Royal Padel padelracketsamlingen 2024.

Vem är det för?

Idealisk för den avancerade spelaren, är Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024 perfekt för de som söker en perfekt fusion mellan kraft och kontroll, med ett brett sweetspot och extra kraft tillhandahållen av den unika blandningen av gummin i kärnan.

Varför kommer du att gilla den?

Dess sammansättning i glasfiber ger inte bara hållbarhet utan förbättrar även spelbarheten, vilket underlättar en snabb anpassning. Estetiskt, kommer dess design i svart med detaljer i rött att sticka ut och göra sig märkt i varje padelmatch.

Upptäck mer om märket Royal Padel

Royal Padel har markerat en vändpunkt i padelvärlden. Sedan starten för mer än tre decennier sedan, har de utmärkt sig för sitt engagemang för kvalitet och innovation, genom att skapa racketar som uppfyller kraven från de mest tekniska och passionerade spelarna inom sporten.

Märket är synonymt med excellens och har tjänat sitt rykte genom noggrant utformade produkter, som Royal Padel RP 34 Aniversario Hybrid 2024, som inte bara förbättrar prestandan på banan, utan också förebygger skador, vilket möjliggör njutning av spelet på högsta nivå.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter