Royal Padel RP M27 Light LTD 2024
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2024
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

PVP: 3 839,50 kr
3 268,51 kr
-15% Royal Padel
Royal Padel RP M27 Light LTD M27LIGHT24 | Dominera banan med Royal Padel RP M27 Light LTD 2024. Lätthet och kraft för krävande spelare. Känn skillnaden vid varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP M27 Light LTD padelracket

Upptäck den senaste innovationen för tävlingsspelare: Royal Padel RP M27 Light LTD 2024. Lätt och hållbar, detta padelracket tar ditt spel till toppen med dess perfekta kombination av teknologi och design. Med varje slag, känn fusionen mellan kraft och precision, designad specifikt för att dominera padelbanan.

RP M27 Light 2024 är en hyllning till teknik och stil, som erbjuder överlägsen prestanda som omedelbart anpassar sig till ditt spel. Dess förstärkta struktur och balans gör det till det föredragna valet för den avancerade spelaren som inte lämnar något åt slumpen.

Egenskaper hos Royal Padel RP M27 Light LTD 2024 padelracket

  • Rund form med låg balans som ger oslagbar precision vid varje slag.
  • Stötdämpningssystemet "Absorption Shock" eliminerar vibrationer och erbjuder en bekväm spelupplevelse.
  • Polyetylenskum för en exceptionell bollutgång och en mjuk känsla vid träff.
  • Robust konstruktion av kolfiber och förstärkt med 3D Hexcel Twill för utökad hållbarhet.
  • Ruffig yta som hjälper dig att ge bollen förödande effekter.
  • Är en del av Royal Padels racketkollektion för 2024.

Vem är den avsedd för?

Perfekt för den avancerade spelaren som kräver det bästa på banan, Royal Padel RP M27 Light LTD 2024 erbjuder en stor sweet spot för att förlåta misstag och en utmärkt kraft tack vare dess kolfiberkonstruktion.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska RP M27 Light LTD 2024 för dess lätthet, balans och begränsade upplaga design i levande färger, som kombinerar estetik och funktionalitet i ett överlägset tävlingsracket.

Lär dig mer om varumärket Royal Padel

Royal Padel, pionjärer inom innovation av padelracketar, har varit i framkant av design och teknologi i åratal. Var och en av deras skapelser är resultatet av ett orubbligt åtagande för kvalitet och prestanda.

Sedan grundandet har Royal Padel upprätthållit en bana av excellens, med racketar som har blivit guldstandarden för spelare runt om i världen. Lita på erfarenheten från ett varumärke som har revolutionerat spelet på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter