Royal Padel RP 130 Factor 2023
  • Royal Padel RP 130 Factor 2023
  • Royal Padel RP 130 Factor 2023

Royal Padel RP 130 Factor 2023

PVP: 1 426,10 kr
1 283,49 kr
-11% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP 130 Factor 2023 | Gå upp i nivå med detta mellanliggande Royal Padel-racket, en kompenserad modell som hjälper dig att perfekta din teknik och njuta av en mjukare touch
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 17 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP 130 Factor röd och blå padelracket

Njut av padel med RP RP 130 Factor padelracket i svart, blått och rött från mellanserien Royal Padel 2023. Den erbjuder den bästa prestandan både i attack och försvar eftersom den har designats i droppformat och medium balans. Den har också en konstruktion med flexibla material, så den är lätt att leka med.

För sin tillverkning har glasfiber använts för den yttre strukturen och mjukt eva-gummi inuti, en kombination som ger den en mer elastisk touch och en bekväm träff. Således kommer du att kunna spela i timmar utan att sluta med obehag i armarna, eftersom det absorberar vibrationerna som skapas av bollens slag mycket bra.

RP 130 Faktor svart, blått och rött, egenskaper

  • Oversize design och medium balans av Royal Padel RP 130 Factor 2023.
  • Halvmjuk touch tack vare eva mjuka gummikärna.
  • Glasfiberkonstruktion som ger den större elasticitet.
  • Mångsidig racket som gynnar spelarens anpassning.
  • Du kommer knappt att märka vibrationerna.
  • Titandioxidskikt som ökar dess hållbarhet.
  • En av Royal Padel 2023 medium serie racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det den bästa allierade för spelare på hög eller medelhög nivå som vill förbättra sitt spel och behöver ett mångsidigt racket, det vill säga en som erbjuder kontroll och kraft samt en mjuk touch för att undvika obehag i armarna.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett billigt Royal Padel-racket, samlar det alla företagets teknologier till ett överkomligt pris och du kan njuta av den bästa prestandan genom hela spelet. Dessutom är dess svarta design med röda och blå detaljer väldigt cool, du kommer att älska den när du ser den!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter