Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023
  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023
  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023
  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023

Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023

PVP: 3 510,40 kr
3 158,81 kr
-11% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP 33-årsjubileumskvinna 2023 | Utmärkt touch med detta Royal Padel-racket för dam, en balanserad och lättare viktmodell så att spelare kan prestera på sin bästa nivå
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelRacket för dam Royal Padel RP 33 Anniversary

Njut av den bästa känslan av komfort när du spelar padel med den kompletta kollektionen av Royal Padel 2023. Köp RP 33 Aniversario Woman blå padelracket, en lättare modell som ger en fantastisk balans mellan kraft och kontroll eftersom den har en formrund med innesluten balans.

Så du kommer att njuta av en bra balans mellan kraft, kontroll och komfort på banan, eftersom det med polyetengummit i kärnan genererar en mjukare touch. För den yttre strukturen har glasfiber använts, som förstärker vissa områden med kol för att öka dess motståndskraft och hållbarhet. Den har även en grov yta och en tvillingstift i hjärtat.

RP 33 Jubileum för dam, egenskaper

  • Royal Padel RP 33 Aniversario Woman 2023 har en lättare vikt för en snabb anpassning.
  • Hög vibrationsdämpning med stötdämpningsteknik.
  • Balanserad racket, med oversize form och innesluten balans.
  • Kärna med mjukt polyetengummi, ett mjukt skum.
  • Konstruktion praktiskt taget i glasfiber, vilket ger den mer flexibilitet.
  • Kolförstärkningar som ger den större motstånd.
  • Upprättstående som eliminerar vibrationer och grov yta för effekter.
  • En av de nya Royal Padel 2023 damracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till erfarna tjejer som tävlar intensivt, som letar efter ett mångsidigt racket med en halvmjuk touch för att snabbt kunna anpassa sig till varje situation samt njuta av stor komfort och inte lida av armbesvär i slutet av matcherna .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de bästa Royal Padel-racket, gjorda med de bästa materialen samt en lättare vikt för att bättre anpassa sig till tjejer. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en mycket elegant estetik som kombinerar svart med blå och gulddetaljer.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter