Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023
  • Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023

Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023

PVP: 3 510,40 kr
2 983,39 kr
-16% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP 33-årsjubileumspolyeten 2023 | Dominera spelet med detta mångsidiga Royal Padel-racket, en av klassikerna som återkommer med en ny design samt en spektakulär finish för de mest krävande
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP 33rd Anniversary Polyethylene 2023

Om du gillar klassikerna har vi den senaste utgåvan av det orange RP 33rd Anniversary Polyethylene padelracket, en bästsäljande modell från Royal Padel katalogen 2022. Den presenterar en rund form med innesluten balans, så den är mycket välbalanserad. Den innehåller också en ny hjärtdesign som förbättrar dess stabilitet och reducerar vibrationer till ett minimum.

Den erbjuder också en mycket bekväm touch tack vare polyetengummit inuti, med vilket du kommer att få en fantastisk bolleffekt. Glasfiber har använts för strukturen, som förstärker hjärtområdet med kol. Du kommer också att kunna ge bollen mer snurr tack vare planens grovhet, vilket ger mer kontakt med bollen.

RP 33 Anniversary Orange polyeten, egenskaper

  • Royal Padel 33th Anniversary Polyethylene 2023 har fibertech glastygplan, vilket ökar flexibiliteten.
  • Den upprätthåller ett runt format och innesluten balans för att uppnå en bättre balans mellan makt och kontroll.
  • Den innehåller kolförstärkningar, vilket ökar dess hållbarhet.
  • Polyetengummi som ger den en mycket behaglig touch.
  • Stötdämpningsteknik som eliminerar vibrationer.
  • Ny design av stolpen som ger mer soliditet till strukturen.
  • Soft touch-racket, perfekt för spelare med epikondylitproblem.
  • Avancerad serie Royal Padel 2022 padelracket.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på redan avancerad nivå som gillar att njuta av ett balanserat racket med en mjuk touch, eftersom det tack vare dess format, balans och gummi ger större spelbarhet och erbjuder mycket sötma vid beröring hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är RP:s mest sålda racket, den som firar märkets mer än 30 år i branschen, med vilken dess prestanda inte gör någon besviken. Den här säsongen kommer den tillbaka med en ny design i svart och detaljer i orange toner, en estetik som vi älskar!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter