Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP M27 Light LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Light LTD 2023

Royal Padel RP M27 Light LTD 2023

PVP: 3 839,42 kr
2 182,48 kr
-44% Royal Padel
padelracket Royal Padel RP M27 Light LTD 2023 | Njut av den bästa prestandan och exklusiviteten med detta Royal Padel-racket för dam, en modell med en bred sweet spot som också erbjuder fantastisk touch och hanterbarhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP M27 Lätt i begränsad upplaga

Upptäck i vår onlinebutik den senaste utgåvan av RP M27 Light LTD padelracket, en av de bästa modellerna av Royal Padel 2023. Den kännetecknas av sin runda form och låga balans, så den erbjuder fantastisk kontroll samt beröring med padelracket.användning av polyeten inuti. På så sätt kan du få en stor bollutbyte och mycket sötma i beröringen.

Eftersom det är ett padelracket för dam har det designats med en lägre vikt så det är mycket hanterbart. Företaget har använt kol i sin konstruktion, vilket ger den stor motståndskraft och en hårdare touch. Dessutom minskar stötdämpningstekniken vibrationer och med planens grovhet kan du ge dina skott mer snurr.

RP M27 Lätt för dam i begränsad upplaga, funktioner

  • Konstruktion med en vikt mellan 350 - 365 gram av Royal Padel M27 Light LTD 2023.
  • Stor bolleffekt och touch med kärnans redan karakteristiska mjuka polyetengummi.
  • padelracket limited edition, bara några kommer att kunna njuta av den.
  • Du kommer att ge mer spin till topspin och skiva bollar med bikakegrovheten.
  • Solid struktur med 100 % kolkonstruktion.
  • Stötdämpningsteknik för att eliminera vibrationer.
  • Ram med skydd för att undvika eventuella skador från slag.
  • En av de mest exklusiva racket i Royal Padel 2023.

Vem är det till? För krävande spelare som vill ha den bästa prestandan från botten av banan, eftersom M27 erbjuder en bred sweet spot som kommer att förlåta våra misstag och som också genererar ett bra slag tack vare sin kolkonstruktion.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett av de bästa racket för dam på marknaden tack vare dess format, balans och lätthet. Den här säsongen kommer den tillbaka i en begränsad upplaga, så du kommer att njuta av en väldigt cool design i svart med detaljer i rosa och turkos, spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter