Royal Padel RP M27 Polyethylene LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Polyethylene LTD 2023
  • Royal Padel RP M27 Polyethylene LTD 2023

Royal Padel RP M27 Polyethylene LTD 2023

PVP: 3 839,42 kr
2 358,00 kr
-39% Royal Padel
padelracket Royal Padel RP M27 Polyethylene LTD 2023 | Njut av all kvalitet hos detta avancerade Royal Padel-racket, nu med en begränsad design så att du kan ha kontroll och exklusivitet i dina händer.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Royal Padel RP M27 Polietileno begränsad upplaga

Vi har redan de mest exklusiva modellerna i Royal Padel 2023-katalogen. Upptäck det nya orange och blåa RP M27 Polyethylene LTD padelracket, en högpresterande modell som kännetecknas av sin precision och söta touch men som återkommer i en begränsad upplaga i Carbon ses med blå och orange detaljer i logotypen. Det försummar inte makten heller.

För dess tillverkning har kol använts i sin helhet, vilket förstärker ytan i 3k hexcel-tyg. Det karakteristiska polyetengummit har använts i kärnan, så det ger en mycket bekväm touch. Den har också ett stötdämpningssystem och grova plan, så vi kan leka mer med effekterna.

RP M27 Limited Edition polyeten, egenskaper

  • Rund form med innehållsbalans av Royal Padel M27 Polyethylene LTD 2023.
  • Kolkonstruktion och 3K-förstärkningar som ökar dess hållbarhet.
  • Mjuk polyetenkärna, ger mycket bra effekt och känsla vid slag.
  • Strävhet på ytan.
  • Stötdämpningsteknik i hjärtat som helt reducerar vibrationer.
  • Begränsad upplaga racket, med en spektakulär design.
  • Den har ett skydd på toppen.
  • Hög konkurrensmodell tillgänglig i Royal Padel 2023-katalogen.

Vem är det till? Professionella eller avancerade spelare som gillar att förbereda poängen bakifrån, eftersom M27 ger en bred sweet spot som hjälper oss att korrigera skott utanför mitten och undvika otvingade fel.

Varför kommer du att gilla det? GBför att den tillhör den mest avancerade serien av Royal Padel, eftersom den är en modell som tekniska spelare gillar mycket. Den här säsongen återkommer den med en exklusiv version, det vill säga med en mycket sofistikerad design i svart, blått och svart.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter