Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023

Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023

PVP: 2 852,12 kr
2 566,43 kr
-11% Royal Padel
padelracket Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023 | Spela hårdare med denna hybrid Royal Padel-racket, gjord med en droppform och medium balans samt eva-gummi och polyeten i den inre kärnan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP790 Whip Hybrid Orange padelracket

Vi presenterar nyheterna i Royal Padel 2023 så att du kan utrusta dig med produkter av högsta kvalitet och till bästa pris. En ny upplaga av RP RP790 Whip Hybrid blå och orange padelracket återkommer, en välbalanserad modell tack vare sin droppform och medelbalans som sticker ut för sin blandade kärna eftersom den kombinerar polyeten med eva-gummi.

När det gäller strukturen, liksom resten av modellerna i Whip-serien, kombinerar den kol i ramområdet med glasfiber i planen, vilket genererar en mer elastisk touch. Den innehåller också grovhet i planen för att skriva ut bättre effekter samt ett antivibrationssystem så att spelaren kan njuta av ett spel utan skador.

RP RP790 Whip Hybrid blå och orange, egenskaper

  • Royal Padel RP790 Whip Hybrid 2023 kombinerar polyetengummi och eva-gummi i kärnan.
  • Mångsidig racket tack vare sin överdimensionerade form med medium balans.
  • Stötdämpningsteknik i hjärtat för att minska vibrationer.
  • Fibertech glastyg har använts på ansiktena.
  • Kolförstärkt ram som ökar dess motstånd.
  • Hårdare beröring tack vare kombinationen av båda gummin.
  • Grov yta som ger mer kontakt med bollarna.
  • Den tillhör den nya kollektionen av Royal Padel 2023 padelracket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för den avancerade nivåspelaren som spelar till höger, eftersom det är ett racket som hjälper oss att kontrollera spelet utan att tappa kraft vid volley.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom företaget har använt nya material och tekniker för att förbättra prestandan för jubileet. Den är också estetiskt spektakulär med sin nya design i svart, grått och fluorescerande orange.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter