Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP790 Whip Woman 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Woman 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Woman 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Woman 2023

Royal Padel RP790 Whip Woman 2023

PVP: 2 852,16 kr
2 566,43 kr
-11% Royal Padel
Royal Padel Whip Woman | Få ditt bästa spel från alla delar av banan med detta Royal Padel damracket, en oversize modell, medium balans och lättare vikt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Royal Padel RP790 Whip Woman

Om du gillar klassikerna har vi en anpassning som Royal Padel 2023 har gjort för alla krävande tjejer: det nya rosa och gråa RP RP790 Whip Woman padelracket. Den bibehåller rivformatet med centrerad balans samt en lätt konstruktion så att den är väldigt lätt att flytta och inte tung.

Precis som sin föregångare har den stötdämpningsteknik, som eliminerar vibrationer så att du kan spela i timmar. För sin konstruktion har polyeten använts i kärnan, vilket ger den stor spelbarhet och mycket bra bollutbyte. För strukturen kombinerar den kol och glasfiber samt grovhet i planen som förbättrar effekterna.

RP RP790 Whip Woman grå och rosa, funktioner

  • Royal Padel RP RP790 Whip Woman 2023 har en lätt vikt, mellan 350 - 360 gram.
  • Den bibehåller ett droppformat med en medium balans för stor mångsidighet.
  • Fibertech glastygplan, ökar flexibiliteten.
  • Röret har förstärkts med kol, vilket ger större motstånd.
  • Polyetengummi, ett mjukt skum som ger mycket sötma vid beröring.
  • Stötdämpningssystem för att minska vibrationer.
  • Mjukt racket, perfekt balans med utmärkt kontroll och kraft.
  • En av nyheterna inom racket för dam Royal Padel 2023.

Vem är det till? Riktar sig till dam som har en hög spelnivå och som behöver ett mångsidigt padelracket med en halvmjuk touch för att kunna returnera vilken rivaliserande boll som helst utan att oroa sig för armbågsbesvär.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den låter dig spela dina mest krävande matcher utan obehag, eftersom den kombinerar mjukt gummi med märkets stötdämpningsteknik. Dessutom, på ett estetiskt plan, drar den mycket uppmärksamhet eftersom den kombinerar grått med detaljer i rosa och blått, så coolt!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter