Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP M27 R-Fury 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023

Royal Padel RP M27 R-Fury 2023

PVP: 3 839,46 kr
3 455,00 kr
-11% Royal Padel
Royal padel padelracket RP M27 R-Fury | Ta ut den kontrollerade bollen i försvar med detta Royal Padel-kontrollracket, en högpresterande modell som innehåller eva-gummi och 3k kol för en hårdare beröring.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP M27 R-Fury padelracket

Om du gillar klassikerna har vi den nya utgåvan av RP M27 R-Fury röda padelracket, en av de mest omtyckta modellerna och som du kan hitta i den nya Royal Padel 2023-kollektionen. Den kännetecknas av sin kontroll sedan dess Den bibehåller det runda formatet med låg balans men det är det svåraste i serien, så det erbjuder mycket bra punch.

För detta har den EVA-gummi inuti, ett skum tätare än polyeten och som ger extra hårdhet. Den har också en kolkonstruktion tillsammans med 3k hexcel-tyg. Det uppvisar också grovhet i planen, vilket förbättrar effekterna. Slutligen har den Shock Absorption-teknik för att minska vibrationer.

RP M27 R-Fury red, egenskaper

  • Royal Padel RP M27 R-Fury 2023 är den hårdaste i serien på grund av användningen av eva-gummi.
  • Den håller ett runt format och låg balans så att du kan placera bollen utan ansträngning.
  • Planer förstärkta med 12k hexcel-koltyg.
  • Rörformigt kol och förstärkt för att öka dess soliditet.
  • Kontrollskyffel som ger extra kraft i träffen.
  • Präglad yta, så att du kan ge bollen mer snurr.
  • Stötdämpningssystem för att minska vibrationer.
  • Avancerad serie Royal Padel 2020 racket.

Vem är det till? Riktar sig till tekniska spelare med avancerad spelnivå som letar efter ett kontrollpadelracket med en hårdare touch, eftersom nya Fury kombinerar 3k kol med eva-gummi för att uppnå en torrare touch och uppnå större kraft.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den aldrig gör besviken i sin prestanda eftersom dess teknologier förbättras i varje utgåva. Även denna säsong kommer den tillbaka med en ny exponerad kolfiberdesign och röda detaljer, en mycket slående kombination med vilken du kommer att dra uppmärksamheten hos dina motståndare.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter