Royal Padel RP M27 R-Control 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control 2023

Royal Padel RP M27 R-Control 2023

PVP: 3 839,50 kr
2 303,15 kr
-41% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP M27 R-Control 2023 | Styr bollen med detta avancerade racket från Royal Padel, en modell som är mycket populär för sin kontroll såväl som en hårdare touch tack vare eva-gummit och polyeten
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel M27 R-Control röd och blå racket

Om du gillar att känna kontroll i dina händer kommer du att älska det nya RP M27 R-Control padelracket med röda och blå detaljer, en modell från den mest avancerade serien av Royal Padel 2023. Den kännetecknas av sin kontroll samtidigt som den behåller en hårdare touch tack vare kärnan gjord av eva-gummi och skum, vilket ger den en torrare touch och därmed större kraft.

Den har ett runt format med låg balans, så dess sweet spot är bred och förlåter därmed dina misstag. Den har också en konstruktion av 100 % kol kombinerat med 12k hexcel-tyg för extra styrka. Den har också Absorption Shock-teknologi som eliminerar vibrationer samt en grov finish för att förbättra effekterna.

RP RP M27 R-Control röd och blå, egenskaper

  • Royal Padel RP M27 R-Control 2023 är ett kontrollpadelracket på grund av sin runda form och låga balans.
  • Tillverkad av 100% kol med förstärkningar i röret som ger den mer motstånd.
  • Grova plan för att få mer kontakt med bollen och förstärka effekterna.
  • Hjärtdesign med upprätt som ger den mer stabilitet.
  • Högpresterande racket för avancerade spelare.
  • Kolyta sedd hexcel 12k aeronautisk kypert.
  • Hybridkärna av polyeten och EVA-gummi för oslagbara upplevelser.
  • Ingår i Royal Padel 2023 rackettävlingsserien.

Vem är det till? För erfarna idrottare som gillar att känna mer kontroll än kraft, eftersom M27 erbjuder en bred sweet spot som möjliggör enkel bollplacering samt genererar bra kraft tack vare hybridkärnan.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den återkommer med förbättrade funktioner så att du kan njuta av en oslagbar upplevelse på banan. Den återkommer också med en spektakulär estetik i synligt kol med röda och blå detaljer, ren elegans!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och accessoarer som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter