Royal Padel RP M27 R-Control X 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control X 2023
  • Royal Padel RP M27 R-Control X 2023

Royal Padel RP M27 R-Control X 2023

PVP: 3 839,46 kr
2 183,17 kr
-44% Royal Padel
Royal Padel RP M27 R-Control X 2023 padelracket | Oslagbara sensationer med detta Royal Padel-kontrollracket, det mjukaste av den avancerade serien tack vare användningen av polyetengummi inuti
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP M27 R-Control X racket gul

Upptäck i vår onlinebutik den mest avancerade serien av produkter från Royal Padel 2023. Den senaste upplagan av M27 R-Control X gula padelracket återkommer, en modell som erbjuder fantastisk kontroll tack vare sin runda form och låga balans. Den har också utvecklats i lättare vikter vilket gör den mycket hanterbar.

Den här säsongen presenterar nyheter som 16k hexcel-kolkonstruktionen, vilket ger den större styrka. Den försummar dock inte komforten tack vare kärnans polyetengummi, så du kommer att njuta av en mjuk touch och mindre vibrationer. Den har även präglad grovhet, så att du kan skriva ut större effekter. Som avslutning presenterar den en ny design av hjärtat som ger det stor soliditet.

RP M27 Tjejkontroll, egenskaper

  • Konstruktion med lättare vikter av Royal Padel M27 R-Control X 2023.
  • Tack vare kärnans mjuka polyetengummi kommer du att njuta av en mycket bekväm touch.
  • Stötdämpningsteknik som eliminerar vibrationer.
  • Du kommer att ge mer spin till topspin och skära bollar med bikakegrovheten.
  • Helt kol, förstärkt med 16k hexcel kol.
  • Kolrör för större motstånd mot stötar eller stötar.
  • Ny design av hjärtat med upprätt för större stabilitet.
  • En av de högpresterande Royal Padel 2023-racket.

Vem är det till? Eftersom den är en lättare modell är den lämplig för både tjejer och pojkar som letar efter ett lätt och kontrollracket, med en bred sweet spot för att korrigera off-center träffar och kunna försvara poängen med lätthet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den tillhör den mest avancerade serien av Royal Padel-racket, är en av de mest sålda modellerna. Dessutom kommer den denna säsong tillbaka med en väldigt cool design i exponerad kol med detaljer i fluorescerande gult och blått, verkligen spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter