Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP M27 R Fury 2022
  • Royal Padel RP M27 R Fury 2022
  • Royal Padel RP M27 R Fury 2022

Royal Padel RP M27 R Fury 2022

PVP: 4 058,90 kr
2 522,55 kr
-38% Royal Padel
Paddelpadel racketts Royal Padel RP M27 R Fury 2022 | Det hårdaste padel racket i M27-serien, en högpresterande modell från Royal Padel som utmärker sig framför allt för sin kontroll och goda slagkraft
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Royal Padel RP M27 R Fury Dorada

Upptäck den nya utgåvan av en av de mest framgångsrika modellerna av Royal Padel 2022: RP RP M27 R Fury padel racket i guld. Den erbjuder utmärkt prestanda från botten av banan på grund av sitt runda format med mer innesluten balans, även om den inte försummar kraften på grund av sin hårdare touch.

Vi lyfter fram användningen av den nya Royal Tech Pro-kärnan i eva-gummi, detta tillsammans med kolkonstruktionen ger den en hårdare touch och därför gör den ingen besviken när det kommer till att klättra på nätet. Den har också en grov yta samt ett antivibrationsstötdämpningssystem.

RP M27 R Fury svart och guld, egenskaper

  • Rund form med innesluten balans för en bred sweet spot av Royal Padel RP M27 R Fury 2022.
  • Snabb återhämtning eva gummikärna.
  • Ram och ytor i 100 % kolfiber för större styrka och hållbarhet.
  • Stötdämpningssystem som eliminerar irriterande vibrationer.
  • Avlastning av bikaketyp för att uppnå bättre effekter.
  • Skydd för att undvika skador orsakade av slag.
  • Ren kraft med minimal förlust av kontroll.
  • Ny katalog med högpresterande racket Royal Padel 2022.

Vem är det till? Designad för tekniska spelare som gillar att spela drive och letar efter ett kontrollpadel racket med en hårdare touch, eftersom M27 Fury tack vare den nya Royal Tech Pro-kärnan är den tuffaste i sin serie.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de använda materialen ger den mycket bra motstånd och hållbarhet. Du kommer också att älska den precis när du ser den eftersom den har en mycket elegant design i svarta och gyllene detaljer, spektakulära!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter