Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP M27 R Control X 2022
  • Royal Padel RP M27 R Control X 2022
  • Royal Padel RP M27 R Control X 2022

Royal Padel RP M27 R Control X 2022

PVP: 4 058,90 kr
2 851,66 kr
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP M27 R Control X 2022 | Njut av ett padel racket av de bästa Royal Padel kontroll padel racket, en hanterbar, lätt modell med en halvmjuk touch för att kunna spela utan obehag
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Royal Padel RP M27 R Control X Roja

Upptäck vad den nya röda RP M27 R Control X padel racket från Royal Padel 2022-kollektionen kan göra för dig. Det är en modell designad för spelare, med lägre vikt och som sticker ut för sin breda sweet spot tack vare den runda formen och innehållsbalans.

Företaget har använt kol i sin konstruktion, vilket ger den stor motståndskraft och en hårdare touch. Den nya Royal Tech mjuka polyetenkärnan genererar mycket bra effekt och komfort. Dessutom reducerar stötdämpningstekniken vibrationer och innehåller bikakegrovhet för att ge mer effekt till dina skott.

RP M27 R Control X röd och svart, funktioner

  • Lättare konstruktion av Royal Padel RP M27 R Control X.
  • Sötma vid beröring med den nya Royal Tech polyetenkärnan.
  • Bred sweet spot tack vare den runda formen med balans nära handen.
  • Mer effekt för toppspin och skära bollar tack vare avlastningen av dess plan.
  • Helt kolfiber, förstärker vissa områden med 3k-tyg.
  • Den genererar knappt vibrationer, så du kan spela utan obehag.
  • Ram med skydd för att undvika eventuella skador från stötar.
  • En av de nya högpresterande Royal Padel 2022-racket.

Vem är det till? För spelare på avancerad nivå som letar efter ett lätt och kontrollerat padel racket för att framgångsrikt kunna försvara poängen. Indicerat även för idrottare med obehag i armarna då den absorberar vibrationer mycket bra.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett av de bästa Padel racketsna för kvinnor på marknaden, både för prestanda och även för design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en estetik i svarta, gråa detaljer och knallrött av de mest vågade, oemotståndliga!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter