Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP790 Whip Polyetileno 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Polyetileno 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Polietileno 2022

Royal Padel RP790 Whip Polyetileno 2022

PVP: 2 961,91 kr
2 083,75 kr
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2022 | En av de bästa mångsidiga racket från Royal Padel returnerar, en modell som är mycket välkompenserad och med mjukt gummi för att inte orsaka obehag i armen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Royal Padel RP790 Whip Polyeten Grön

Vi presenterar den senaste kollektionen för att spela padel från Royal Padel 2022. Upptäck den senaste utgåvan av RP 790 Whip Polyethylene grönt padel racket, en modell som aldrig gör besviken på grund av sin fantastiska balans på grund av sitt rivformat och centrerade balans.

Liksom sin föregångare bibehåller den glasfiberkonstruktionen med kol för att förstärka ramområdet. Detta kommer att ge oss en mer elastisk touch samt ett bättre skydd mot stötar. Kärnan är gjord av polyeten, vilket ger en mjukare touch och den här säsongen återkommer den med en grov yta, så det förbättrar effekterna avsevärt.

RP 790 Whip Polyeten grön och svart, egenskaper

  • Polyeteninredning för en mjukare touch av Royal Padel RP790 Whip Polyethylene 2022.
  • Ny design med grovhet på ytan för att ge bollen mer snurr.
  • Stort format och medium balans för att ge kraft och kontroll i lika stor utsträckning.
  • Kol i ramen för att ge mer motstånd mot stötar eller stötar.
  • Den har stötdämpningsteknik för att minimera vibrationer.
  • Bra spelbarhet tack vare användningen av glasfiber på ansiktena.
  • Den har ett skyddssystem i den övre delen.
  • Ny katalog med högpresterande racket Royal Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för avancerade spelare med en mångsidig spelstil eftersom polyetenpiskan erbjuder en bra balans mellan kraft och kontroll samt en mjuk touch för att undvika obehag i armarna i slutet av matcher.

Varför kommer du att gilla det? För förutom dess prestanda på banan presenterar den en mycket noggrann handgjord design. Du kommer att älska dess förnyade svarta estetik med fluorgröna detaljer och spektakulära blå detaljer!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Upptäck den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i padelvärlden. Den här säsongen införlivar den nya teknologier och material i sina produkter, alla anpassade till spelarnas alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2022-racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Våra bästa produkter