Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023
 • Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023
 • Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023

Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023

PVP: 3 949,20 kr
3 158,82 kr
-21% Puma
Puma Momo Gonzalez Solar Attack 17227 | Upptäck exklusiviteten med Padelracket Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023. En perfekt balans mellan kraft och kontroll. Känn passionen i varje slag!
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Tisdag, 25 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

PUMA Momo Gonzalez Solar Attack Padelracket

Upptäck den nya Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023, en verklig juvel för padelentusiaster. Detta padelracket, med en rund design som ger enastående precision, är designad för att dominera varje match med en unik kombination av stil och teknik. Tillverkad i Spanien och stödd av det prestigefyllda märket PUMA, är Solar ATTACK bestämd att bli en av dina favoriter.

Utöver dess imponerande design är det som verkligen gör Solar ATTACK framstående dess tekniska innovation. Denna begränsade upplaga, signerad av Momo González, symboliserar passionen och hängivenheten som PUMA lägger i varje produkt. Oavsett om du är en professionell som strävar efter perfektion eller en entusiast som vill ha det bästa, är detta padelracket för dig.

Egenskaper för Puma Momo Gonzalez Solar Attack 2023 padelracket

 • Oversize rund form för en balans mellan kraft och kontroll.
 • 3k koltyg som garanterar exceptionell hållbarhet och styrka.
 • Pro EVA-gummi i kärnan för oöverträffade prestanda på banan.
 • Bra sweet spot utan att förlora kraft, idealisk för att dominera på padelbanan.
 • Kolfiberram designad för att minimera vridning.
 • Tillhör Puma 2023 padelracketkollektion.

Vem riktar det sig till?

Rekommenderas för avancerade eller toppspelare som letar efter ett mångsidigt spelinstrument. Detta padelracket är perfekt om du vill dominera varje del av banan och vinna poäng med förtroende och precision. Med Solar ATTACK ligger kontrollen och kraften i dina händer.

Varför kommer du att gilla det?

Med Solar ATTACK får du inte bara ett padelracket, du får en begränsad upplaga med en iögonfallande design och Momos signatur. Detta padelracket erbjuder inte bara elitprestanda, utan garanterar också att du är i centrum av uppmärksamheten i varje match tack vare dess levande färger och den distinkta PUMA-logotypen.

Lär dig mer om Puma varumärket

Puma, med en rik historia inom sportvärlden, har sedan början varit synonymt med innovation och kvalitet. Med varje produkt den lanserar, visar den ett oavbrutet åtagande för utmärkelse och passion för sport.

Inom padelvärlden har Puma revolutionerat spelet med racketar som återspeglar teknisk precision och banbrytande design. Alltid i framkant, strävar Puma efter att förbättra spelarens upplevelse på padelbanan, och med Solar ATTACK har den lyckats än en gång.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter