Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024
  • Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024

Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024

PVP: 713,05 kr
580,99 kr
-19% Puma
Puma Nova Padel Smash JR 049036-01 | Skaffa Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024, den idealiska racketen för unga spelare som vill förbättra sitt spel och finslipa sin teknik i varje match
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Padel Smash Junior röd padelracket

Upptäck den senaste innovationen för den unga spelaren: Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024. Denna padelracket är specifikt designad för att hitta den perfekta sweet spoten, vilket gör den till det ideala valet för unga spelare som börjar spela och vill förbättra sitt spel. Med en större träffyta och en ramfri struktur erbjuder denna racket en låg balanspunkt som perfekt balanserar spelbarhet och kontroll.

Den Puma Nova Padel Smash för barn är den perfekta partnern för att utveckla färdigheter på planen. Dess kombination av glasfiber och mjukt gummi gör att det inte är en teknisk racket, vilket gör det mycket lätt att spela med och underlättar för unga spelare att returnera bollen. Dess stora sweet spot förlåter misstag, vilket hjälper spelaren att förbättra sig med varje match.

Egenskaper Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024

  • Designad med en rund form, vilket ökar träffytan.
  • Presenterar en balans nära handen, vilket ger absolut kontroll över bollen.
  • Mjuk känsla eftersom mjukt EVA-skum har använts inuti.
  • Tack vare användningen av flexibla material är den mycket lätt att spela med.
  • Zonen för röret har förstärkts, vilket ökar dess motståndskraft.
  • Tillhör Puma 2024 kollektionen av racketar för nybörjare.

Vem är den riktad till?

Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024 är riktad till unga spelare som börjar spela eller spelar regelbundet och söker kontroll i sitt spel. Tack vare racketens sweet spot kan du enkelt returnera bollen och det hjälper dig också att förbättra din teknik.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024 för dess perfekta kombination av innovation och prestanda. Dess design i rött med vita detaljer och svarta logotyper är mycket iögonfallande – du kommer att älska den när du ser den!

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma är känt för sin innovation, kvalitet och design inom sportvärlden. Med en lång historia av att skapa högpresterande sportutrustning har Puma etablerat sig som ett ledande märke, som stöder idrottare i deras strävan efter excellens.

Genom att välja en Puma-racket ansluter du dig till en gemenskap av spelare som alltid strävar efter att överträffa sina gränser. Puma Nova Padel Smash Junior röd 2024 är ett bevis på Pumas engagemang för innovation och prestanda i padelsporten.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter