Puma Nova Padel Smash röd 2024
  • Puma Nova Padel Smash röd 2024

Puma Nova Padel Smash röd 2024

PVP: 767,90 kr
608,85 kr
-21% Puma
Puma Nova Padel Smash 049035-01 | Upptäck Puma Nova Padel Smash röd 2024, med perfekt balans för kontroll och kraft på padelbanan. Idealisk för att höja ditt spel. Förvandla ditt prestanda nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Padel Smash röd padelracket

Upptäck padelracket Puma Nova Padel Smash röd 2024, en innovation som omdefinierar spelet på padelbanan. Designad för de som söker precision och en stor sweetspot, kombinerar detta racket en ramfri struktur och en utökad slagyta för en oöverträffad spelupplevelse. Dess låga balans möjliggör exceptionell manövrerbarhet, vilket gör varje slag till en handling av både kontroll och kraft.

Puma Nova Padel Smash röd 2024 är perfekt för spelare som strävar efter att finslipa sin teknik. Med dess mjuka känsla och snabba anpassning underlättar den precisa och kraftfulla returer, vilket gör den till den ideala partnern för att dominera på banan. Dess stora sweetspot förlåter misstag, förbättrar ditt spel match efter match.

Egenskaper padel racket Puma Nova Padel Smash röd 2024

  • Rund form med låg balans för överlägsen kontroll.
  • Utmärkt bollutträde tack vare dess mjukare känsla.
  • Konstruktion med flexibla material för lämplig progression.
  • Strukturella förstärkningar som garanterar större motståndskraft mot slag eller kollisioner.
  • Tillhör Puma padelracketkollektionen 2024.

Vem är den för?

Puma Nova Padel Smash röd 2024 är designad för spelare som vill förbättra sitt spel på banan. Dess anpassningsbarhet och design gynnar nybörjare, medan dess kontroll och kraft uppfyller de mer erfarna spelarnas behov.

Varför kommer du att gilla den?

För att Puma Nova Padel Smash röd 2024 är den perfekta kombinationen av innovation och effektivitet. Dess unika design och avancerade egenskaper kommer att låta dig ta ditt spel till nästa nivå, och erbjuda en unik upplevelse i varje match.

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma är synonymt med innovation, kvalitet och design inom sportvärlden. Med en lång historia av att skapa högpresterande sportutrustning har Puma etablerat sig som ett ledande varumärke, som stöttar atleter i deras strävan efter excellens.

Genom att välja ett Puma-racket blir du en del av en gemenskap av padelspelare som alltid strävar efter att överskrida sina gränser. Nova Padel Smash röd 2024 är ett bevis på Pumas engagemang för innovation och prestanda inom sport.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter