Puma Nova Padel Court glacial grå 2024
  • Puma Nova Padel Court glacial grå 2024

Puma Nova Padel Court glacial grå 2024

PVP: 987,30 kr
789,43 kr
-21% Puma
Puma Nova Padel Court 049033-01 | Upplev den perfekta balansen mellan kraft och kontroll med Puma Nova Padel Court glacial grå 2024. Innovera ditt spel på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Padel Court glacial grå padelracket

Upptäck excellens i spelet med Puma Nova Padel Court glacial grå 2024 padelracket, ett racket som omdefinierar upplevelsen på padelbanan. Designad noggrant för spelare som söker en perfekt fusion av kraft och precision, presenteras denna modell som det idealiska valet för alla skicklighetsnivåer. Dess robusta struktur och avancerade material garanterar enastående prestanda och exceptionell hållbarhet.

Den glaciala gråa färgen kompletterad med inslag av blått och grönt äpple lägger inte bara till ett visuellt tilltalande utseende, utan symboliserar också innovationen och kvaliteten som Puma bidrar med till padelvärlden. Med Puma Nova Padel Court kommer du att vara utrustad för att dominera banan och ta ditt spel till nästa nivå.

Egenskaper Puma Nova Padel Court glacial grå 2024 padelracket

  • Dubbelrörsdesign och tillverkning i 100% Fiberglas, för överlägsen motståndskraft.
  • EVA-skum på insidan, som ger en mjuk känsla och större upplevelser vid varje slag.
  • Svart flätat greppsnöre med neoprengrepp, som erbjuder ett bekvämt och säkert grepp.
  • Texturerad 3D + Matt yta för att uppnå mer effekt i slagen.
  • Färgglad design som kombinerar grått, fluorescerande och blått, sticker ut på banan med stil och elegans.
  • Tillhör Puma racketkollektionen 2024.

Vem är den avsedd för?

Puma Nova Padel Court glacial grå 2024 är designad för padelentusiaster på alla nivåer, från nybörjare som vill förbättra sitt spel till avancerade spelare som söker ett racket med vilket de verkligen kan känna kontroll och kraft. Dess mångsidighet gör den till ett perfekt val för dem som värdesätter kvalitet och prestanda i ett enda verktyg.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Puma Nova Padel Court för dess förmåga att erbjuda en oöverträffad balans mellan kraft och precision. Dess design och avancerad teknik ger en känsla av total kontroll över dina slag, vilket möjliggör ett mer strategiskt och dominerande spel på banan.

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma har etablerat sig som en jätte inom sportvärlden, med produkter som inkapslar essensen av innovation och engagemang för excellens. Med en rik historia av att skapa högkvalitativ sportutrustning fortsätter Puma att vara ett betrott märke för idrottare och sportentusiaster runt om i världen.

Genom att välja Puma går du med i en gemenskap som värdesätter innovation, design och kvalitet. Puma Nova Padel Court glacial grå 2024 är ett bevis på deras engagemang för att främja padelsporten, erbjuder inte bara prestanda utan också en oöverträffad stil på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter