Puma Nova Padel Elite Hybrid svart 2024
  • Puma Nova Padel Elite Hybrid svart 2024

Puma Nova Padel Elite Hybrid svart 2024

PVP: 2 413,40 kr
1 930,85 kr
-20% Puma
Puma Nova Padel Elite Hybrid 049029-01 | Maximera ditt spel med Puma Nova Padel Elite Hybrid Svart 2024. Avancerad design och teknologi i dina händer. Känn skillnaden på banan nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Padel Elite Hybrid svart padelracket

Introducerar Puma Nova Padel Elite Hybrid Svart 2024 padelracket, ett mästerverk designat i samarbete med de bästa professionella padelspelarna för att erbjuda dig ett exceptionellt verktyg för både tävlingar och intensiva träningspass. Denna modell är idealisk för spelare på alla nivåer, och erbjuder en perfekt fusion av avancerad teknologi och ergonomisk design för att förbättra din prestation på banan.

Ramens dubbla tubulära struktur av 100 % kolfiber garanterar oöverträffad hållbarhet och styrka, medan dess mediumbalans och vikt på 350-370 gram ger exceptionell kontroll och kraft i varje slag. Med sin tårdroppform och greppstorlek på 15-17 erbjuder Puma Nova Padel Elite Hybrid överlägsen komfort, vilket låter dig spela på högsta nivå längre.

Egenskaper hos Puma Nova Padel Elite Hybrid Svart padel racket

  • Ram med dubbel tubulär struktur av 100 % kolfiber för överlägsen styrka.
  • Ovansida med 12K kolfiberväv för perfekt balans och utvidgad sweet spot.
  • EVA ZOTE UK med en Shore-hårdhet på 37-38, för optimal stötdämpning.
  • Grepp på 15-17 med justerbar snodd, som ger ett bekvämt och säkert grepp.
  • Avsluta med lätt strävhet för att förstärka effekterna.
  • Tillhör Pumas padelracketkollektion för 2024.

Vem är den avsedd för?

Puma Nova Padel Elite Hybrid Svart 2024 är designad för padelspelare på alla nivåer som vill höja sitt spel. Den är perfekt för de som vill förbättra sin teknik och kontroll samt för spelare som behöver kraft och precision i sina slag. Dess balanserade design gör den idealisk för alla typer av spelare.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Puma Nova Padel Elite Hybrid Svart för dess innovativa kombination av högkvalitativa material och avancerad design. Detta racket förbättrar inte bara din prestation på banan utan erbjuder också en unik och distinkt stil. Med den kommer du att uppleva en märkbar förbättring i ditt spel, framhävande både kontroll och kraft.

Lär dig mer om varumärket Puma

Puma är globalt erkänt inom sportvärlden för sitt outtröttliga engagemang för innovation, kvalitet och design. Sedan starten har Puma varit en pionjär i att utrusta atleter med banbrytande produkter, ständigt anpassade till den moderna sportens krav. Genom att välja ett padelracket från Puma, ansluter du dig till en gemenskap av atleter som alltid strävar efter att överträffa sina begränsningar.

Med Puma Nova Padel Elite Hybrid Svart 2024 drar du nytta av ett arv från ett varumärke som är synonymt med excellens inom sporten. Detta racket representerar den perfekta fusionen av avancerad teknologi och design tänkt för spelaren, och erbjuder ett exceptionellt verktyg för din utveckling och framgång på padelbanan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter