Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024
  • Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024

Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024

PVP: 2 687,65 kr
2 687,11 kr
-1% Nox
Nox LA10 Future by Leo Augsburger PLA10FUT | Erövra padelbanan med Nox LA10 Future av Leo Augsburger, perfekt för aggressiva spelare som söker kraft. Gör skillnad med varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024 padelracket

Introducerar den senaste sensationen inom padelvärlden: Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024. Denna padelracket är inte bara ett verktyg; det är en förlängning av din arm, speciellt utformad för dem som söker den perfekta kombinationen av kraft och precision. Ren energi och teknik smälter samman i detta mästerverk, som speglar Leo Augsburgers unika och aggressiva stil.

Du behöver inte längre offra kontroll för kraft, eller tvärtom. Nox LA10 Future är byggd för att ge dig båda delarna och ta ditt spel till nästa nivå. Känn hur varje slag kopplar upp sig, och låt din motståndare förundras över din skicklighet på padelbanan.

Egenskaper för Nox LA10 Future by Leo Augsburger 2024 padelracket

  • Ny padelracket specifikt designad för Leo Augsburger, professionell spelare på World Padel Tour.
  • Exceptionell kraft i volleys och smashes tack vare dess diamantformade design och överlägsna balans.
  • Komfort i varje slag, garanterad av det laterala antivibreringssystemet AVS.
  • Ruggade ytor som förbättrar effektslagen.
  • Avancerad konstruktion med Aluminized Carbon Fiber 12K för ökad hållbarhet och styrka.
  • Tillhör Nox 2024 padelracket kollektion.

Vem är den avsedd för?

Denna padelracket är det idealiska valet för de spelare som föredrar att spela på backhandpositionen. Om du är typen som slår hårt på bollen och söker den extra kraften för att avgöra poängen vid nätet, kommer Nox LA10 Future att bli din bästa partner.

Varför kommer du att gilla den?

Utöver dess anfallskraft kommer Nox LA10 Future att överraska dig med sin bekväma känsla, som levereras av HR3-gummit. Denna padelracket ger ett exceptionellt bollutsläpp vid låga hastighetsslag. Med en felfri och glänsande design kommer du att känna och se ut som en proffs varje gång du går in på banan.

Lär känna mer om varumärket Nox

Nox har varit en obestridd ledare inom padelvärlden sedan starten. Varje racket de producerar är resultatet av års forskning, innovation och passion för sporten. Nox har etablerat sig som ett referensvarumärke, kombinerar avancerad teknik med iögonfallande och funktionella designer.

Genom åren har Nox samarbetat med några av de bästa spelarna på touren, och LA10 Future by Leo Augsburger är ett bevis på varumärkets åtagande för excellens. Upplev traditionen, kvaliteten och innovationen varje gång du lyfter en Nox padelracket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter