Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024
  • Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024

Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024

PVP: 3 291,00 kr
2 786,96 kr
-16% Nox
Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti PML10LUXBAHIAD | Dyk in i en unik upplevelse med Nox ML10 Luxury Bahia 12K, den erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll – känn förändringen vid varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024 padelracket

Stig in i padelens värld med Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024. Specifikt designad för spelare som söker den perfekta balansen mellan kraft och kontroll, kommer detta padelracket att låta dig känna spelets utveckling i dina händer. Låt dig svepas med av dess design och framkantsteknologier som gör den till en av de bästa allround-rackarna på marknaden.

Upplev padelens framtid med ett racket som bär signaturen och stilen från en av sportens stora, Miguel Lamperti. En ny form, ny teknik och NOX klassiska HR3-gummi garanterar ett felfritt spel i varje hörn av padelbanan.

Egenskaper för Nox ML10 Luxury Bahia 12K by Miguel Lamperti 2024 padelracket

  • Struktur i 12k kolfiber.
  • Kombinerat med en kärna av HR3 EVA-skum.
  • Har en 3D-yta som förstärker effekterna.
  • Custom grip lagt till handtaget för ett bekvämt och anpassat grepp.
  • Sidohål i ramens botten för bättre hanterbarhet.
  • Ingår i Nox 2024 padelracketkollektion.

Vem är den riktad till?

Denna racket är designad för spelaren som vill ha total dominans på padelbanan. Oavsett om du älskar kraftfulla volleys eller smashar med kraft, kommer denna allsidiga racket att hjälpa dig rätta till off-center bollar och uppnå perfektion i ditt spel.

Varför kommer du att gilla den?

Det är ett av Nox mest sålda racketar, med en samarbetsdesign med Miguel Lamperti, vilket garanterar en oslagbar prestanda. Estetiskt är det en synlig fröjd med sin färgkombination och reflekterande logotyp, och säkerställer att den står ut både i prestanda och utseende.

Lär känna mer om Nox märket

Nox har varit ett pionjärmärke inom padel sedan starten. Med ett konstant åtagande om innovation och kvalitet, har det blivit ett av de mest föredragna av både proffs och entusiaster inom sporten. Deras produkter, utvecklade med precision och passion, speglar deras engagemang och kärlek till padel.

Genom åren har Nox samarbetat med några av de största namnen i sporten, som Miguel Lamperti, för att skapa racketar som inte bara är tekniskt avancerade, men också estetiskt imponerande. Det är inte bara ett märke; det är ett uttalande om passion, engagemang och excellens inom padelvärlden.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter