Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024
  • Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024
  • Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

PVP: 2 194,00 kr
1 924,16 kr
-13% Nox
Nox AT10 Pro Cup Coorp PATPCOORP | Upptäck Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024. Perfekt balans mellan kraft och design för att dominera på padelbanan. Gör skillnad och känn evolutionen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Nox AT10 Pro Cup Coorp padelracket

Uppmärksamhet padelentusiaster! Vi presenterar den nya sensationen som kommer att låta dig dominera på padelbanan: Nox AT10 Pro Cup Coorp. En fusion av design och kvalitet som visar sig i varje slag. Är du en spelare som söker den perfekta kombinationen av kraft och balans? Denna produkt är precis för dig.

Nox AT10 Pro Cup Coorp från 2024 har skapats med unik hängivenhet, införlivande det bästa från två världar, ATIO och den klassiska ML10 Pro Cup. Nox innovation och teknologi lovar att förändra din upplevelse på padelbanan.

Egenskaper för AT10 Pro Cup Coorp racket

  • Smart rem med utbytbara färger för unik anpassning.
  • Glasfiber 3k som förbättrar känslan och ger en oslagbar känsla med varje slag.
  • Tårformat, vilket garanterar det bästa förhållandet mellan kvalitet/kraft i dina matcher.
  • En utveckling av den hyllade racketen av Miguel Lamperti.
  • Tillhör Nox 2024 racketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Denna racket är speciellt utformad för spelare som älskar ML10 Pro Cup men som söker den extra kraften. Om du är en av dessa spelare som söker en balanserad racket som erbjuder både kontroll och styrka är Nox AT10 Pro Cup Coorp för dig.

Varför kommer du att gilla den?

Det legendariska NOX-designet finns i denna nya version av AT10. Den erbjuder en fantastisk spelbarhet, en halvmjuk känsla och en komfort som kommer att få dig att sticka ut på padelbanan. Du kommer att känna varje slag med precision och kraft.

Lär dig mer om Nox-märket

Nox är ett etablerat märke inom padelvärlden med års erfarenhet av innovation och skapande av racketar av hög kvalitet. Från början har de visat engagemang och passion för denna sport och tagit sina produkter till nya nivåer av excellens.

Alltid i framkant har Nox lyckats etablera sig som ett av de ledande märkena i branschen tack vare sin ständiga strävan efter förbättring och uppmärksamhet på detaljer i varje produkt. Med AT10 Pro Cup Coorp fortsätter de sitt arv av innovation och kvalitet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter