Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
  • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
  • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
  • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024
  • Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024

Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia 2024

PVP: 3 291,00 kr
3 290,46 kr
-1% Nox
Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia PATGENIUSATD | Upptäck padelracketen Nox AT Genius Attack 18K, designad tillsammans med Agustín Tapia. Med avancerad teknologi och material av hög kvalitet ger denna racket dig kraft och precision på banan. Skaffa den och känn skillnaden idag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia padel racket

Letar du efter en padelracket som tar ditt spel till en ny nivå? Sök inte längre, för Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia är precis vad du behöver. Utvecklad i samarbete med Agustín Tapia för säsongen 2024 är denna racket själva epitome av kraft, precision och komfort, designad för spelare som vill dra full nytta av varje slag.

Tack vare dess revolutionerande konstruktion kommer du känna dig på padelbanan som aldrig förr. Dess diamantformade design och perfekt balanserad fördelning ger dig den dödliga kraft du söker. Med kvalitet som är certifierad av Testea Padel har du en äkta pärla av padel i dina händer.

Egenskaper för Nox AT Genius Attack 18K by Agustín Tapia racket

  • 18K Aluminium-kolfiber: För ökad motståndskraft och hållbarhet.
  • Diamantformigt blad med balans högst upp: Optimerar kraften i dina slag.
  • Reliefstruktur: Perfekt för att applicera förödande effekter på bollen.
  • Anpassat grepp: För perfekt och anpassningsbart grepp.
  • Kärna med olika lager Black Eva: Erbjuder en oslagbar och bekväm känsla.
  • Tillhör Nox 2024 racketkollektionen.

Vem är det här racket avsett för?

Det här racket är utformat för professionella spelare eller avancerade spelare som letar efter kraft och precision. Perfekt för de som älskar att spela nära nätet och vill ha en racket som gör det möjligt att slå bollen över nätet 3 gånger utan ansträngning.

Varför kommer du att gilla det?

Det är det officiella produkten av Agustín Tapia, tillverkad med de bästa materialen och en design i synlig kolfiber med silverdetaljer. Mer än en racket är det en förlängning av din arm på padelbanan.

Upptäck mer om Nox-märket

Nox är ett varumärke som har tagit en framträdande plats i padelvärlden tack vare sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan dess grundande har de samarbetat nära med professionella spelare för att utveckla produkter som uppfyller de högsta förväntningarna.

Genom åren har Nox blivit en referens inom branschen och erbjuder ett sortiment av högkvalitativa rack som passar alla typer av spelare. Om du väljer Nox väljer du excellens.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter