Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023
  • Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023

Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 579,27 kr
-21% Nox
padelracket de padel Nox ML10 Pro Cup Rough Surface Edition 2023 | Få en av Miguel Lampertis racket till bästa pris, en Nox-klassiker som erbjuder exceptionell kontroll och beröring såväl som grova plan
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Nox ML10 Pro Cup 2023

Njut av den bästa kontrollen och beröringen i varje träff med det nya ML10 Pro Cup Rough Surface Edition padelracket, en modell från Nox Padel 2023 Pro-serien. Det är det klassiska Miguel Lamperti-racket, där grovheten med sand av kiseldioxid på ytan förbättra spinn och ha mer kontakt med bollen.

Som vanligt kännetecknas den av sin fantastiska spelbarhet tack vare sitt runda format och balans nära handen. Den erbjuder också mycket sötma i beröringen med HR3 eva-gummit i kärnan. För sin konstruktion har kol använts i ramen och glasfiber på ytan. Som avslutning har den en smartstrap-sladd.

Nox ML10 Pro Cup grov i rött, funktioner

  • ML10 Pro Cup Rough Surface Edition innehåller en grov yta med silikasand.
  • Kontrollracket tack vare den runda formen och låg balans.
  • Större förnimmelser när du slår med kärnans HR3 eva-skum.
  • Risken för brott minskar tack vare Dynamic Structure-teknologin.
  • Ram i 100 % kolfiber och ytor i glasfiber för bättre spelbarhet.
  • Halv mjuk touch. så den absorberar vibrationer väldigt bra för att undvika skador.
  • Inkluderar smartstrap-sladden för enkelt byte.
  • Den tillhör Pro-serien av padelracket Nox 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelaren på hög eller avancerad nivå som vanligtvis spelar drive eftersom det är en kontrollracket, det vill säga den erbjuder en bred sweet spot som hjälper oss att kontrollera off-center bollar och inte missa enkla skott.

Varför kommer du att gilla det? För det är väldigt lätt att leka med den tack vare dess form, balans och beröring. Dessutom återkommer denna nya utgåva med en väldigt cool design i svart med loggan och alla röda detaljer. Njut av den bästa prestandan med Lamperti padelracket!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Njut av de bästa sensationerna på banan med Nox Sport-kollektionen, ett av de varumärken som föredras av spelare. Och det är att den har en fantastisk representation i World Padel Tour av Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller systrarna Alayeto eftersom de utgör deras så kallade Team Nox.

Få i vår webbutik den kompletta samlingen av padelracket, skor för män och dam, textilier och många fler tillbehör för att kunna utrusta dig själv från topp till tå som en mästare. Upptäck vad Nox Padel kan göra för dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter